Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogyan vegyem rá, hogy végre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá, hogy végre elvegyen feleségül?

Figyelt kérdés

3 év után, megbeszéltünk mindent. Majdnem együtt élünk, jól megvagyunk. Már konkrétan meg is kértem a kezét, mindig azt a választ kapom hogy majd majd.

Mit tegyek, hogy végre belemenjen hogy házasodjunk? Férfiak, akinek volt ilyen ügye esetleg tudna segíteni?

2015. okt. 4. 17:07
 31/97 anonim ***** válasza:
94%

Persze, hogy lehet új élete, de 42 évesen pedig már jóligen meglett ember.

Meglátod jó az együttélés, meg kell ismerni a másikat.

A karácsonyi haladékot lehet elsietted kicsit - össze is kell csiszolódni még s az se megy 3 hónap alatt, nálunk pl másfél-két év után jött el a kiszedem a szemeit periódus, aztán elmúlt s minden jó lett újra.

Ha sürgeted lehet megkéri a kezed, hogy legyen csend, de akkor meg azután az lesz a baj, hogy miért nem esküdtök már meg.

Gondolom nehéz nem erre gondolni, de próbálj meg most az összebútorozásra koncentrálni, s győzködni magad, hogy karácsonykor se lesz gyűrű, így ha lesz örvendesz majd s ha nem akkor tudtad, hogy nem, ha számolod a napokat karácsonyig mert akkor lesz a hűdemostletérdel s megkér nagy csalódás érhet s az biztos nem lesz jó neked. Vedd lazábban, ha így, ha úgy csak eldől. Majd írd meg, hogy mi lett :)

Minden jót!

2015. okt. 6. 10:14
 32/97 anonim ***** válasza:
95%
Nem mondtam, hogy ne adj esélyt egy elvàltnak. Ez a te dolgod. De ilyenkor szàmolni kell azzal hogy mivel màr megégezte magàt, nem akar többször hàzasodni. Az hogy azt mondja majd, majd csak terelés, hogy hagyd békén. Szerintem nem akar hàzasodni. Ennyi. És 42 évesen màr bizony nem fiatal. Jobban àt kellett volna gondolnod mielőtt belemész ebbe a kapcsolatba. Egyébként nem néhàny kivétel van. Sok nőnek kéri meg a pàrja a kezét hiszti nélkül. Talàn rosszul vàlasztottàl pàrt. Nem egyezik a jövőképetek.
2015. okt. 6. 12:32
 33/97 anonim ***** válasza:
6%

Nem kér meg,elhagyod?! Azta hét meg anyócát..nem vagy komplett!

SENKIRE nem erőltethető RÁ,hogy megkérje a nője kezét...abba még nem gondoltál bele,hogy még nem szeretné?

Bármilyen oka lehet..stb

Igaz én elvagyok jegyezve..de nem változott a dolog azóta.egyéb okok miatt nem tudnunk együt élni...de naponta találkozunk stb.

De ott van ismerösöm akit 5 év után jegyzett el a palija...és nem hagyta el,pedig vágyot Ő is a gyűrűre!

Hülye egy felfogásod van...dobna ki inkább a pali

2015. okt. 6. 13:15
 34/97 anonim ***** válasza:
76%

Csaka zért akarsz eljegyzést,házasságot gyereket mert ismeröseidnek ezek már megvannak?! Úram atyám...tudod hány volt osztálytársamnak van gyermeke,és abból 1-2 ment férjhez..1-2en élettársak és még eljegyezve sincsenek!

Elég gáz,ha ez miatt akarod mindezt...!

2015. okt. 6. 13:19
 35/97 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem meg jó ötlet a karácsonyig haladék, az már 3 hónap sincs, kérdező legalább hamarabb túl esel a szakításon, nem rabolod tovább a saját idődet.
2015. okt. 6. 13:20
 36/97 anonim ***** válasza:
100%
Én sem tudnám kierőszakolni az esküvőt, de nekem is szükségem volt egy olyan társra, akinek azonos a jövőképe és családot, házasságot szeretett volna. Aki nem tudja eldönteni, hogy mit akar egy bizonyos idő után, azzal hiába jövünk ki jól, nem egy a jövőnk. Én egy 6 éves kapcsolat után döntöttem el, hogy mi a fenének vártam annyit a semmire, ráadásul nagyon jól megvoltunk. Azután úgy alakult, hogy szakítottunk külső behatás miatt, nem a saját problémáink miatt. Ekkor döntöttem, hogy nekem felnőtt férfi kell és házasság a megfelelő társsal. El is döntöttem, hogy aki 1 év után sem tudja mit akar tőlem, ha minden stimmel akkor az nem a társam. Aztán jött az igazi, és 4 hónap után megkért, ami a mai napig hihetetlen nekem, de mi pont egymást kerestük. Nekem nem maga a házasság volt a lényeg, hanem olyan hosszú kapcsolat, amely házassággal kezdődik. Én értem te mit szeretnél, de nem jó ötlet kierőszakolni a házasságot semmiképp. Ha olyan kapcsolat kell, ami annyira komoly, hogy házasság legyen belőle, akkor dobd a párod, mert ő nem azt akarja, mint te. Persze, ha így jó, akkor maradj mellette.
2015. okt. 6. 15:02
 37/97 A kérdező kommentje:

Nem jó így, egyre rosszabbul érzem emiatt magam. Viszont jobb így, mint ha egyedül lennék. Igazából kényelmes, jól megvagyunk. Csak már vágynék valami többre....

A dolog szerintem ott romlott el, amikor már vártam hogy lesz valami, és közölte hogy ezse ágában sem járt hasonló gondolat.... Ott rontottuk el szerintem. Innen már cska lefelé vezethet az út. Hogy lesz e jobb? Nemigen.

Új társat kellene keresnem, de nincs kedvem ismét szingliként árni a szórakozóhelyeket stb. Ez a biztos, kevésbé rossz.

Nem hinném hogy karácsonykor megkéri a kezem, de együtt megyünk szilveszterezni pár napra és addig felesleges lenne szétmenni emiatt. Aztán majd ráunok a hülyeségére.

AZt mondja meg valaki, ennyi idősen egy férfi miért nem keresi az igazi társát? Még kevesebb esélye + ideje van rá mint egy fiatalnak, mégsem látom benne a motivációt.

2015. okt. 6. 20:09
 38/97 anonim ***** válasza:
91%

Hiába 42 éves...

-vagy nem elég érett agyban arra, hogy valóban megállapodjon, (érted is azért nem kapálózik mert tudja, hogy találna mást, ha otthagynád)

-vagy egyszerűen csak ridegebb típus aki nem képes igazán ragaszkodni senkihez.

2015. okt. 6. 20:33
 39/97 anonim ***** válasza:
97%

"Viszont jobb így, mint ha egyedül lennék. Igazából kényelmes, jól megvagyunk. Csak már vágynék valami többre.... "

Bakker, így akarsz férjhez menni?!?!? Súgok: a kapcsolatod nem lesz izgalmasabb tőle, maximum pár hónapra kitart az eufória, hogy "elvettek", nézegeted a gyűrűd, aztán ennyi.

De ha már most csak azért nem keresel mást, mert macerás lenne, (28 évesen, basszus, mintha legalább 60 lennél...) meg mert kényelmes a kapcsolat, akkor mi a fészkes fenének akarsz erre házasodni?

Bocsi az indulatokért, nem bántani akarlak, detényleg alapjaiban át kéne gondolnotok az életeteket.

2015. okt. 6. 23:09
 40/97 anonim ***** válasza:
97%

Eleve rossz már ez a kijelentésed,hogy jó így nem akarsz egyedül lenni...de többre vágysz!

Büszke lehetsz magadra!

Decemberig kapott haladékot,ésha utána sem hajlandó elvenni feleségül(ami érthető lenne),akkor mi van?!Te írtad,hogy akkor kirugod!

Isten ments h ilyen "NŐ" ismerösöm legyen mint TE ,aki így gondolkozik

2015. okt. 7. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!