Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogyan vegyem rá, hogy végre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá, hogy végre elvegyen feleségül?

Figyelt kérdés

3 év után, megbeszéltünk mindent. Majdnem együtt élünk, jól megvagyunk. Már konkrétan meg is kértem a kezét, mindig azt a választ kapom hogy majd majd.

Mit tegyek, hogy végre belemenjen hogy házasodjunk? Férfiak, akinek volt ilyen ügye esetleg tudna segíteni?

2015. okt. 4. 17:07
 41/97 anonim ***** válasza:
94%
Szerencséd, hogy szerencsétlen nem olvassa ezt. Ha én tudnám meg, hogy ha ló nincs alapon van velem a nő, még aznap a küszöbön találná a batyuját, az hétszentség.
2015. okt. 7. 14:43
 42/97 anonim ***** válasza:
94%
Én értem, hogy a házasság neked fontos, de a többieknek abban igazuk van, hogyha kényelemből maradnál a pároddal, arra tényleg nem érdemes házasságot alapozni. Úgy egyáltalán, nem kellene így vele maradnod, mert nem szereted igazán, ha ezt képes vagy kimondani/leírni, hogy kényelmesebb vele, mint egyedül lenni. Itt tényleg dönteni kéne, hogy vele maradsz élettársként, de akkor nem cseszegeted többet, vagy olyan párt keresel akivel hasonló a jövőképetek.
2015. okt. 7. 17:25
 43/97 A kérdező kommentje:

Szeretem őt, de tudom hogy nem közösek a célok, ezért kell gondolkodnom azon hogy új valakit keressek:( Nem egyszerű dolog ez.

Miért fontos a házasság? Nincs kedvem ahjhoz hogy X évig együtt vagyunk vesztegeti az időmet aztán lelép ha talál jobbat... Merthogy szerintem ő is hasonló dologra vár. Akkor inkább legyen szíves éas szakítson velem (bár szeret, eztt én is így érzem.)

A legnagyobb probléma a gyerek és a volt asszony, mert nem szállnak ki végre az életünkből. Ezeket is elviselem, akkor legyen már végre szíves leírni egy papírra hogy kitart mellettem továbbra is.

2015. okt. 7. 18:27
 44/97 anonim ***** válasza:
96%

1. A párod gyereke soha nem fog "kiszállni" a párod életéből, ugyanis ő csinálta meg az anyjával. Ezt sem te, sem más nem fogja kitörölni. Ahogy a gyerek anyja is a párod gyermekének az anyja marad, akivel a párodnak sok mindenben együtt kell működnie, akár tetszik ez neked, akár nem.

2. Látszólag tehát mindketten azt várjátok, hogy akadjon valaki "jobb" a horogra, akivel meg lehet pattanni. Rejtély, hogy ilyen körülmények közt miért hajtogatod, hogy hozzá akarsz menni. Ha ez bennem felmerülne a saját kapcsolatomat illetően, akár a magam, akár a párom érzéseit tekintve, akkor egy nagyon komoly beszélgetés után jó eséllyel összecsomagolnék és kiköltöznék.

3. Mi sem vagyunk még házasok (leginkább mert egy jogi processzust látunk benne, amit majd gyerekvállalás előtt letudunk), de hogy őszinte legyek, egyetlen pillanatot sem érzek elvesztegetettnek, amit együtt töltünk. Különben nemhogy esküdni nem akarnék, de még vele lenni sem.

4. Ha valóban nem akarod megvárni, hogy találjon jobbat nálad, akkor lépj ki te a kapcsolatból? Mire vársz? Mi köt hozzá? Oké, állítod, hogy szereted, bár az én fogalmaim közt a szeretet kicsivel azért több annál, hogy "kényelmesebb együtt, meg macerás újat keresni".

Végezetül:

Szerettél már mást? Mármint szerettél már valakit úgy, hogy mindegy volt, elvesz-e, mindegy volt minden, csak szeretni akartad? Mert a magam tapasztalata az, hogy azzal érdemes együtt maradni, akivel ezek a dolgok már nem bírnak igazi jelentőséggel, mert annyira megbíztok egymásban és szeretitek egymást (mélyen, szívből, aktívan téve a kapcsolatért), hogy tök mindegy. Ha nem ezt érzed, akkor valóban vesztegetitek egymás idejét, de nem azért, mert nincs aláírva a nyomorék papír, hanem mert sem házasságban, sem élettársi kapcsolatban, de még együtt járásban sincs értelme így benne maradni.

2015. okt. 7. 18:55
 45/97 Varga Alízka válasza:
91%

egyes vallásokban ez azért könnyebb, mert ott szabályok kötik mennyi ideig kell az ember lányának várni:

ld a cikket

[link]

2015. okt. 8. 20:02
 46/97 A kérdező kommentje:
CVan akinek számít a papír.... van akinek nem. Nekem pl számítana.
2015. okt. 9. 21:50
 47/97 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint neked CSAK a papír számít.
2015. okt. 9. 21:53
 48/97 A kérdező kommentje:
Nem CSAK az számít, de az is kell. Gyereket pl nem vállalnék papír nélkül senkivel.
2015. okt. 10. 19:46
 49/97 anonim ***** válasza:
100%
S ha becsúszik a gyerek s a pasi nem akar elvenni, akkor inkább elveteted? Vagy mi van ha elvesz, terhes maradsz s elhagy?
2015. okt. 10. 21:05
 50/97 A kérdező kommentje:

Ha becsúszna akkor valszeg hàzasodnànk mert felelősségteljes a pasi.

A gond inkàbb ott van, hogy gyerek előtt akarom h végre lépjen. Neki meg màr mind1 mert volt hàzas.:(:(

2015. okt. 17. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!