Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá, hogy végre elvegyen feleségül?
3 év után, megbeszéltünk mindent. Majdnem együtt élünk, jól megvagyunk. Már konkrétan meg is kértem a kezét, mindig azt a választ kapom hogy majd majd.
Mit tegyek, hogy végre belemenjen hogy házasodjunk? Férfiak, akinek volt ilyen ügye esetleg tudna segíteni?
Kérdező, annyira gyerekes vagy...
hol azt kiabálod, hogy ha nem vele, majd mással, nem félsz, hogy nem akad valaki, néha azt, hogy mind ilyen, egy se kell.
Talán mielőtt párkapcsolatot létesítesz, nem ártana kicsit elmélyedni a saját vágyaid, céljaid erdejében, szert tenni némi önismeretre, mindezt értelmesen kommunikálni a "jelölt" felé, és hidd el, menni fog!
Sehogy:D
Igazából megvagyunk, az ünnepek kellemesen telnek. Nem számítok semmire mostmár mivel megbeszéltük hogy ő max. évekkel később akar valamit. Én megmondtam hogy nem fogok még X évet várni.
Jövőre szerintem elkezdek keresgélni.
Persze hogy reménykedek, ki ne reménykedne 3 év után? Így az ünnepek után azonban kezdem megint egyre rosszabbul érezni magam, még minidg nicns jegyesség, neki is mondtam hogy reméltem lesz annyi esze hogy végre elvegyen.
Rég lemondtam a romantikus lánykérésről, nagy esdküvőről, mind1 lenne de mégse akar belemenni. Tudja hogy ez zavar.
Azt mondta ő jelenleg enynit tud nyújtani, nem akarja húztni az időm ha akarok menjek. Unom a házirabszolga szerepét, valamit már várnék én is cserébe.
Ez is rosszul esett, 3 év ennyit jelentett valakinek?
De, teljesen igazad van.
Remény azért van, mert volt h azt mondta/mondja ha meglesz minden ok akkor elvesz. Néha ha veszekdzünk a volt nő kölke miatt akkr meg azt mondja soha nem fog elvenni. Mikor hogy érzem én is, szerintem gondolkodott màr ezen csak valamin vacilàl.
Mire vàrok?
1. Hàtha megjön az esze
2. Mi lesz ha nem jön jobb?
3. A mai férfiak nem igazàn vàgynak nősülni, ha elhagyom se biztos talàlok valakit:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!