Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogyan vegyem rá, hogy végre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá, hogy végre elvegyen feleségül?

Figyelt kérdés

3 év után, megbeszéltünk mindent. Majdnem együtt élünk, jól megvagyunk. Már konkrétan meg is kértem a kezét, mindig azt a választ kapom hogy majd majd.

Mit tegyek, hogy végre belemenjen hogy házasodjunk? Férfiak, akinek volt ilyen ügye esetleg tudna segíteni?

2015. okt. 4. 17:07
 51/97 anonim ***** válasza:
88%
Tévedsz, pont azért nem mindegy neki, mert ő már tudja milyen egy elcsszett házasság s még egyet nem szeretne valószínű.
2015. okt. 17. 21:26
 52/97 A kérdező kommentje:

Ezt értem. De akkor éljünk együtt elcseszetten? Hisz az már majdnem ugyanaz, mintha elcseszetten házason élnénk együtt. Akkor mégis mit számít?:D

A mai világban ez már cska egx papír sokak szerint, ám van akinek fontos.

2015. okt. 18. 18:32
 53/97 anonim ***** válasza:
100%

"együtt megyünk szilveszterezni pár napra és addig felesleges lenne szétmenni emiatt."

Komolyan, nekem egyre érthetetlenebb. Akkor csak azért maradtok együtt, hogy a befizetett útra még elmenjetek???

Az egésznek semmi értelme nincs. A "kapcsolatotok" neked csak arról szól, hogy aláírhasd a vacak papírt valakivel. Ha ennyire mindegy, akkor keress mást, csak akad valaki.

2015. okt. 20. 13:23
 54/97 A kérdező kommentje:

Most épp a pénzre fogja a dolgot, de ha lenne pénz se akarnà azt mondja merth ő elvàlt.

Màr 3 éve szabad, mégis ki a fenét érdekel h ő elvàlt? Elegem van màr az egészből lassacskàn, ha màst el bírt venni nekem miért kell könyörögni?

2015. okt. 26. 06:42
 55/97 anonim ***** válasza:
100%

"mégis ki a fenét érdekel h ő elvàlt?"

Esetleg a párját...? Kérdező, ha ez az egész nem egy ostoba unatkozó nő provokációja felénk, akkor nagyon nagy a baj. Még egyszer leírom: ne akarj hozzámenni valakihez, akit annyiba se veszel, mint egy lábtörlőt. Te nem szereted ezt az embert, még csak nem is tiszteled vagy becsülöd, semmi alapja nincs, hogy a felesége légy. És ha egy csöpp esze van, ő is pontosan látja milyen vagy, és fel se merül benne, hogy elvegyen. És tudod mit? Jól teszi! Szívből remélem, hogy nem is fog elvenni, mert ez az egész instant kudarc.

2015. okt. 26. 10:02
 56/97 A kérdező kommentje:
55ös köszönöm a jókívánságokT! hASONLÓKAT NEKED IS. hA NEM VELE MAJD TALÁLOK MÁST, nem félek attól hogy nem lesz senkim.
2015. dec. 10. 19:04
 57/97 A kérdező kommentje:

Legújabb fejlemény: jövőre elhagyom ha nem történik valami, ezt már vele is közöltem. Most arra fogja a dolgot, hogy míg nincs lakás addig nem 'tudunk' házasodni. (megoldható addig is a lakás cska problémásabb)

Most már azt mondja, vegyünk nekem egy gyűrűt de csak olyan jelképeset nem eljegyzésit, és ha majd meglesz a lakás akkor az 'átmegy' eljegyzésibe és akkor nem kell eljegyzés se hanem mehetünk egyből a hivatalba.

Minden pasi ennyire komolyan kőbunkó? Egy értelmes iskolázott ermbertől is cska ennyit kap az ermber lánya? Mit várjak akkor egy idióta taplótól?

Együtt lakunk majdnemhogy, főzök takarítok stb rá. Semmire sincs gondja, annyi lett volna a dolga hogy legyen szíves elvenni végre feleségül, és ennyivel letudja hogy akkor már eljegyzés se kell meg menjünk a hivatalba?

Nem ékszert akarok hordani, amúgy se vagyok ékszeres. Persze ha kapnék olyat aminek értelme van szívesen hordanám de így? MOndtam is neki h ne vegyen semmit karácsonyra.

Eredetileg meglepetésutazást terveztem karácsony és más alkalmakra ajándékként így decemberben, de mostmár szinte biztos hogy nem egy ilyen embert keresek.

Annyira el vagyok keseredve ezek után már senkit se akarok, minek ha mind ilyen?

2015. dec. 12. 21:11
 58/97 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, kérdező, demagóg leszek, de kikívánkozik:

nem minden pasi kőbunkó, de neked olyan jutott, amilyet megérdemelsz. Nem a meleg vacsoráról meg a "seggkinyalásról" beszélek.

2015. dec. 13. 22:21
 59/97 anonim ***** válasza:
100%
De ha tudod, hogy nem ő kell neked, akkor miért húzod az időt?
2015. dec. 14. 18:04
 60/97 anonim ***** válasza:
83%

"Minek, ha mind ilyen?"

A normális nőkkel nem ilyenek a férfiak, csak a magadfajtával.

2015. dec. 14. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!