Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá, hogy elvegyen feleségül?
mi 10 ev utan hazasodtunk ossze.. egyszeruen nem olyan tipus volt a parom, hogy ..o se ellenezte, csak még nem tartotta idoszerunek. 10 ev kellett hozza, majusban eskudtunk, és még abban a honapban meg is fogant a baba :D
szerintem ne surgesd, várj.. bár 30 éves korod elott jo lenne egy baba, teny, es való (en most vagyok 29), de kikenyszeriteni nem lehet az ilyet szerintem, mert tobbet art, mint hasznal.
mindenesetre az semmiképpen sem árt, ha leulsz, es megbeszélitek a dolgokat.
Szia, én is 27 éves vagyok, csak én még pont hogy nem szeretnék házasságot, gyerekeket, úgy vagyok vele, ráérek 35 körül, és most azért nem fogom elsietni, mert hátha később nem lesz rá lehetőségem. Érdekes, mert pont e gondolkodásom miatt fogadtam el többször is nálam fiatalabb srácok kezdeményezését, mert úgy voltam vele, hogy ők a pár év különbség miatt biztosan „megvárnak” ebből a szempontból, ha tartós marad a dolog.
Viszont ha Te másképp gondolkodsz, akkor a párválasztással (tudom, ez csak úgy „jön”, nem mindig tudatos választás) éppen hogy nehezítetted a terveidet – bár hozzáteszem, vannak srácok, akik 22–23 évesen már szeretnétek házasságot, gyereket. Ismerek ilyet; tény, nem sokat. Ez esetben viszont el kell beszélgetnetek arról, hogyan tudtok alkalmazkodni egymás igényeihez, felfogásához, mert ezek azért elég fontos dolgok. Ő hajlandó–e a kedvedért „pörgetni a dolgokat”, illetve Te tudsz–e 1–2 évet várni? Szerintem 30 körül sem lennél elkésve semmivel, de ha mégis ennyire fontos és sürgős Számodra a családalapítás, akkor sok feszültséget eredményezhet, ha alkalmazkodsz ugyan a párod tempójához, nem szólsz, mert nem akarod „erőltetni”, de közben keserűen a fogadat szívod. Az a kérdés, hogy jó szívvel, komoly sértődés, neheztelés nélkül tud–e valamelyikőtök valamelyikőtökhoz alkalmazkodni.
Ritka, hogy egy 23éves pasi gyereket akarjon. Nősülni talán, de már azzal is veszít a "függetlenségén". Erőltetni nincs értelme, mert ha mégis rábólint a dologra ne csodálkozz, ha megpattan miközben pelenkázod a csemetét.
De komolyan.
Egy-max két évet lehet(ne)várni ezzel a dologgal, hátha megjön hozzá a kedve. Ha még akkor se, szerelem ide vagy oda nem passzol egybe a biológiátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!