Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Feleségül mennétek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségül mennétek egy olyan férfihoz, aki 55 éves kora ellenére még albérletben lakik?

Figyelt kérdés
A barátnőm akarja megtenni ezt a lépést, én viszont megpróbálom lebeszélni róla. A csaj 41 éves, még nem volt férjnél, a pasi pedig elvált. Az exe mindenéből kiforgatta (megtehette, hisz először házastársi kapcsolatban éltek, aztán váltak, s megint összejöttek s több mint tíz évet élettársi kapcsolatban éltek, abban a lakásban amit az exe örökölt, s persze az ő nevén volt a lakás, meg az autó is, amit közösen vettek), jelenleg mindössze 15 ezer eurója van a pasinak, abból lakást nem tud venni, s a barátnőmet egy olyan lakásba szeretné magához venni, ahol albérletben él, s a lakás érdekessége még az is, hogy a tulaj minden cucca ott van, vagyis a pasi is halomban ratrtja az ő dolgait. Igaz, rendes a csávó, értelmes, művelt, de valahogy a pénzügyei nem állnak a helyzet magaslatán.
2011. aug. 23. 17:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nyugaton az albérlet teljesen normális élettér, csak nálunk nézik le. Pedig sok szempontból jobb mint a saját lakás, amit majd csak a gyerekeid meg az unokáid nem fognak fizetni.
2011. aug. 23. 17:43
 2/14 A kérdező kommentje:
Jó, de ez egy olyan albérlet, amit a saját igényeid szerint be sem tudsz rendezni, mert mindenhol a tulaj cuccai vannak. Te legfeljebb csak halomban tarthatod a dolgaidat. A barátnőm pedig egy pedáns kis csaj, mindene rendezett, szereti a szépíteni , renbentartani az otthonát, itt meg még a gönceit is csomómn kell majd tartania. Még rendesen takarítani sem lehet azt a lakást, annyira agyon van zsúfolva minden a tulaj dolgaival.
2011. aug. 23. 17:46
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem menjen. Pláne ha még szeretne egy gyereket is... Ilyenkor már ne nagyon válogasson az ember, ne a pénz legyen az akadály, ha szeretik-megértik egymást élhetnek boldogan.
2011. aug. 23. 17:47
 4/14 anonim ***** válasza:
És? Ha szereti akkor mit számít az albérlet?
 5/14 anonim ***** válasza:
előző voltam: mértnem mennek a csaj lakásába? vagy másik! albérletbe? szerintem ez a legkevesebb,simán megoldható.
 6/14 anonim ***** válasza:
Barátnődet honnan kell magához venni? Vagy ez külföldön lenne?
2011. aug. 23. 17:48
 7/14 anonim ***** válasza:
utso előtti bocs:D Miért kéne akkor abban a putri albiban maradni? Ez a jó benne: simán otthagyhatod és keresnek egy jobbat amit bnőd csinosítgathat, nincs ott más cucca és közösen is rendezhetik be:) stb
2011. aug. 23. 17:48
 8/14 A kérdező kommentje:
Ja, a csaj a szülei otthonába lakik. Egy hatalmas családi házuk van, szép ápolt kerttel. Más városban laknak, s a csajnak kell odaköltöznie munkahelyi problémák miatt.
2011. aug. 23. 17:49
 9/14 A kérdező kommentje:
Putri albiban maradás oka: itt kevesebb a bérleti díj, szinte fele a többihez viszonyítva. Egyébként egy háromszobás lakásról van szó, csak elhanyagolt, több mint 15 éve a tulaj külföldön él, azóta festés sem volt benne, meg alapos takarítás sem. Persze a pasi renbentartja, de csak úgy felületesen, ott, ahol a pap jár :)
2011. aug. 23. 17:52
 10/14 anonim ***** válasza:
0%

Én meg már azt hittem, hogy mindig is albérletben élt, de az, hogy elszedték a pénzét, enyhítő körülmény.

Igaza van egy korábbinak. Máshol teljesen természetes, hogy a család az egész életét egy bérelt kégliben éli le. Legalább nem perkálnak a banknak egy életen át. Nálunk pedig elég negatív hangzása van az albérlet szónak.

2011. aug. 23. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!