Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lány albérletben, fiú kollégiumban. Tippek szeretkezéshez?
Barátommal mindketten 19 évesek vagyunk, most kezdjük az egyetemet, mindketten Budapesten, de más suli.
Ő koleszos lesz, 3 vagy 4 fős szobában, én pedig albérletben fogok lakni 3 lánnyal, én egy szobában leszek egy másikkal.
Mint látható, az együttalvás nehezen lesz megoldható :/ Esetleg ha az én albérletemben a másik két lány nem lesz ott, de ez biztos ritka lesz.
Ötleteket kérnék pároktól, akik hasonló helyzetben vannak: ti hogyan oldjátok meg a szeretkezést, együttlétet? Sajnos a sulik elég messze vannak az én albérletemtől, így az sem megy hogy ha van egy szabad óránk, felmegyünk hozzám, mert oda-vissza kb másfél óra összesen az út...
én itthon lakom, és a szüleim nem szívesen látják a fiú vendégeket, így ide nem jöhettünk, barátom meg kolis 3 szobatárssal. nagyon egyszerű:
a szobatársak megértik, hogyha pár óra magányt akarunk napközben, illetve hétvégére általában hazamentek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!