Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú lakótárs egy albérletben, miközben van barátom - mit gondoltok erről?
21 éves lány vagyok, egyetemista. Eddig kollégista voltam, de a következő szemeszterre nem kaptam helyet, így albérletbe kell költöznöm.
Három-vagy négy fős albérletet keresünk, hogy olcsóbb legyen. Most lenne egy olyan megoldás, hogy egyik barátnőmmel, és egy 23 éves sráccal költözzünk össze. Jó a lakás, jó áron is lenne, jó helyen is.
Nekem van barátom 1 éve, nem szoktunk féltékenykedni egymásra, vitánk sem volt még ilyesmi miatt. De nekem egyből az jutott eszembe, hogy mit szólna hozzá, ha egy lakásban laknék egy másik fiúval? Persze megkérdeztem őt is, hogy mit szól hozzá, azt mondta, nem zavarná, de nem volt teljesen meggyőző... Nekem ő az első barátom és vele vagyok egy éve, szóval azt tudja hogy nem vagyok olyan lány, aki könnyen elcsábul vagy sűrűn váltogatná a pasikat.
De mégis, szerintetek féltékeny lenne, és mennyire zavarná, hogy egy másik sráccal egy lakásban töltöm a mindennapjaimat? (Persze külön szobában!!) Fiúk, titeket zavarna? Rámehet erre a kapcsolatunk?
A srácot nem ismerjük, csak emaileket váltottunk, úgy szimpatikus és visszafogott, szolid srácnak tűnik, de természetesen élőben is találkoznánk vele, mielőtt meghozzuk a döntést.
Köszi a normális válaszokat!
Az utolsóval értek egyet, teljesen természetesnek tartom hogy egy srác meg egy lány úgy él egy lakásban, hogy semmi "olyan" nincs köztük. Én alkalmi kapcsolatot el sem tudnék képzelni, a barátommal 20 évesen fél évet vártam a szeretkezéssel, szeretem őt, tudom magamról, hogy biztosan nem csalnám meg. (Oké, most biztos jönnek a rosszindulatú gondolatok, hogy "majd meglátod!"...)
Nem is velem lenne a probléma, hanem hogy a barátomat mennyire zavarná ez, nem lenne-e túl féltékeny ha mondjuk sokszor úgy adódik hogy kettesben vagyunk a sráccal, stb. Mondom, mikor említettem neki, azt mondta nem zavarja, de kissé bizonytalanul, mintha csak azért mondta volna rá, mert tudja, hogy milyen nehéz lakást találni.
Ezért kérdeztem, hogy titeket mennyire zavarna, ha a párotoknak ellenkező nemű lakótársa lenne.
az én barátom 2 lánnyal él egy albérletben szóval én mit mondjak... :D
de tudom hogy nincs köztük semmi, már csak a csajok külseje miatt is... :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!