Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit szólnátok hozzá, ha a leendő barátnőtök egy sráccal élne egy albérletben?
ha a srác homár, vagy van asszonya, vagy full gány, és biztos vagyok benne, h a nőmnek nem esete, vagy abban vagyok biztos, h a csaj valóban hűséges típus, akkor semmi akadálya.
de, ha: a srác extrán jól néz ki, bukik a barátnőmre, ne adj isten a csajomnak is bejönne a gyerek, akkor be lenne iktatva egy költözés.
Ha már a kapcsolatunk kialakulásakor is együtt lakna vele, akkor egyértelműen nem érdekelne, mert az azt jelenit, hogy már választott.
Ha viszont az után költöznek egybe, akkor esélyes, hogy félnék, de beleszólni nem szólnék, mert nem garantálhatom neki, hogy helyettem nem a lakótársa lesz az "igazi".
Figy, kizáró oknak semmiképp nem kizáró ok. De ha féltékeny típus vagy, akkor mind a kettőtök érdekében érdemes ezt átgondolni.
Engem spec. nem érdekelne. Egy esetleges versenyt még viccesnek is tartanék, míg felém dől a mérleg. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!