Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vagytok azzal, hogy ha a barátnőtök elmegy házibuliba?
Szóval megbíztok benne és elengeditek? Problémáztok rajta? Nem engeditek el?
Én most éppen problémázok rajta és elengedem de én nem mehetek és ez ki is lett jelentve... :| És lesz azona házibulin drog is meg minden... (ő még nem drogozott de ki akarja próbálni) és ez sem tetszik, ahogy a drogokkal áll :| Félek hogy ha kipróbálja rákap mert ő iylen típus és rettegek attól hogy megcsal. Szerintetek? Ti hogy vagytok az ilyen helyzetekkel? :s
Volt dolgom droggal, éppen ezért, ha az aktuális lány, akivel együtt vagyok, droghoz nyúl, én ott hagyom.
20/F
Tisztelt Kérdező!
Válasza ellenőrizve lett és már folyik az Ön IP címének keresése.Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Üdv: ORFK
megint az első válaszoló vagyok:
komolyan nincs annyi befolyásod a barátnődön, hogy ne próbáljon ki kábítószert?
Sima buliba egyébként simán elengedem a barátnőmet.
nem az uccsónak szólt hanema kamunak!!!
De lenne de sokmidnenen problémáztam már és szerintem jogosan) nem akarom annyira kordában tartani. Arra ott vannak a szülei. Fiatalok vagyunk még :|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!