Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit szólnátok hozzá, ha a leendő barátnőtök egy sráccal élne egy albérletben?
Figyelt kérdés
Ez zavaró lenne-e? (tényleg csak és kizárólag lakótársak)2010. ápr. 13. 22:12
11/16 anonim válasza:
én voltam ilyne szituációban.....a vége az lett,hogy kiderült,hogy együtt vannak,legalábbis néha.....soha többé nem megyek olyanba bele!!!!!!!!!
12/16 anonim válasza:
en mint fiu nem engednem meg,szoba sem johetne,koltozzon ossze velem akkor egy alberletbe,ha nincsen ra lehetoseg,akkor sem engednem meg,ha megtenne kirugnam,nallam nincsen pardon.22/F
clyde
14/16 anonim válasza:
én is laktam egy sráccal meg egy csajjal és már megvolt a barátom.csak még 4hónapja voltunk együtt a barátommal,ezért nem költöztünk össze.de elég sűrű vendég volt nálunk.ma már együtt élünk,és ma van az első évfordulónk.:-)
15/16 A kérdező kommentje:
ó, hát neked akkor nagyon nagyon gratulálok, és köszönöm az eddigi válaszokat... azért szerencsére sokan bíznának a bnőjükben, ha már ugye egyszer irántuk érdeklődik az illető hölgy, nem pedig a lakótársa iránt...
2010. ápr. 15. 21:24
16/16 anonim válasza:
Azért ne légy ilyen naív! Egy férfi ezerszer messzebre is elmegy ha meg akar csalni, hát ha még ott van az orra előtt! Akármi történhet, ami miatt hibát követ el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!