Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogyan vegyem rá, hogy végre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá, hogy végre elvegyen feleségül?

Figyelt kérdés

3 év után, megbeszéltünk mindent. Majdnem együtt élünk, jól megvagyunk. Már konkrétan meg is kértem a kezét, mindig azt a választ kapom hogy majd majd.

Mit tegyek, hogy végre belemenjen hogy házasodjunk? Férfiak, akinek volt ilyen ügye esetleg tudna segíteni?

2015. okt. 4. 17:07
 71/97 anonim ***** válasza:
19%

Hisztis és követelőző vagy, plusz zsarolod, mert neked olyan kell, ami a barátnőidnek is van.

Még szép, hogy nem írja alá, hogy mostantól így legyen örökre.

2016. jan. 9. 23:39
 72/97 A kérdező kommentje:
Ha ennyire nem kellek neki akkor miért nem àll neki màst keresni? Ok tudom h kényelmesebb 2en mint együtt, de ő màr 43 éves és köti az idő is. Én még könnyen talàlok vkit de ő nem.
2016. jan. 10. 07:20
 73/97 anonim ***** válasza:
100%

Mazohista vagy és lusta. Nyavajogsz itt nekünk, hogy így sz...r, úgy f..s a kapcsolat, de annyi vér nincs a pucádban, hogy szépen szakíts. Tespedsz inkább a trágyagödörben. Egészségedre.

Azt viszont ne gondold, hogy egy 43 éves pasi rosszabb helyzetben van nálad párkeresés tekintetében.

2016. jan. 10. 14:17
 74/97 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig vele vagy?
2016. febr. 18. 12:19
 75/97 A kérdező kommentje:

Hello

igen megvagyunk. Megbeszéltük h ő kb 5 év múlva akar gyereket esküvőt 3 év múlva, nekem ez sajnos túl sok idő megmondtam.

szerintem tervez vmit, voltak elejtett megjegyzései h meglepetést akar. Bár szerintem utazás lesz a meglepi, vagy legfeljebb gyűrűt veszünk.

A gyűrűhöz nincs kedvem mert csak azért kapnám

Nem vmi jó dolog ez az egész.

2016. febr. 19. 19:33
 76/97 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem jó dolog,meg Te nem tudod kivárni h 5 év mulva gyerek 3 év múlva esküvő akkor miért nem keresel mást? Ha vele vagy beletörődtél,és annyira neked sem lehet fontosak ezek!Bocs de ha én egy kapcsiba nem érzel jól magam ..akkor lépek és nem várok még évekig
2016. febr. 20. 16:08
 77/97 A kérdező kommentje:

Erősen gondolkodom rajta. 3 évet nem hagy cska úgy maga mögött az ember lánya, ha még1 időhúzós palit fogok ki, akkor megint várhatok és ehhez semmi kedvem.

Nem ismerek jobb pasit akivel összejöhetnék.

2016. febr. 20. 16:36
 78/97 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a normális pasikat mentse is meg az ég tőled...!

Még mindig nincs szó sem arról, hogy szereted-e őt, sem arról, hogy az esküvő és gyerek kötelező körein kívül mire vágysz egy kapcsolatban. Gyanús, hogy önismerettel nem állsz túl jól.

2016. febr. 22. 15:07
 79/97 A kérdező kommentje:

Mai napon úgy összevesztünk ezen a dolgon (is), hogy a végén már olyat is mondtunk egymásnak, amit nem kellett volna. Én is megbántottam, ő is engem, szerintem innen nincs tovább. Csak ne fájna ennyire.

Az igazság az hogy szeretem, csak nem kapom meg azt amit elvárnék ebben a korban egy ilyen hosszúságú kapcsolatban. Azt mondta elvesz majd valamikor, de mikor már ötödjére kérdeztem hogy mégis mikorra tervezzem a dolgot, a válasz: nem tudom. Majd ha lesz lakás stb.

Igazából ez szerintem egyenlő a majd ha fagy kijelentéssel. Ezután már mindegynek éreztem, úgyhogy szépen összevesztünk.

Azt hiszem innentől áttérek a randizás menüponthoz, hogyan találjuk értelmes pasit...

2016. márc. 5. 19:30
 80/97 anonim ***** válasza:
100%
Nehez ugy tervezni, hogy mindketten egyebet akartok, uj kapcsolatba meg ugy nem fogsz szerintem belemenni, hogy meg remenykedsz, hogy hatha-hatha elvesz ez a pasi. Szerintem ennek a te pasidnak nem fontos a hazassag, neki igy pont jo, azt kell eldontened, hogy megeri neked orlodni emiatt, mert elvenni egyelore nem fog? 5 honapja tetted fel a kerdest, ezeket az 5 ev gyerek, 3 ev szamokat azert mondja neked, hogy ne nyaggasd tovabb, mert ahogy osszevesztek elmondja az igazat, hogy majd egyszer. Meg nem tart o ott, hogy hazasodjon veled.
2016. márc. 10. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!