Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogyan vegyem rá, hogy végre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá, hogy végre elvegyen feleségül?

Figyelt kérdés

3 év után, megbeszéltünk mindent. Majdnem együtt élünk, jól megvagyunk. Már konkrétan meg is kértem a kezét, mindig azt a választ kapom hogy majd majd.

Mit tegyek, hogy végre belemenjen hogy házasodjunk? Férfiak, akinek volt ilyen ügye esetleg tudna segíteni?

2015. okt. 4. 17:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/97 anonim ***** válasza:
100%

Tudod hányan mondhatják azt. hogy eldobhatnak 5-10-20-25 évet is?

Nagyon sokan...

De jobb mintha kényszerből, vagy muszájból, vagy zikálásból vett volna el.

2018. febr. 6. 19:58
 92/97 A kérdező kommentje:
Most megint ott tart, hogy nem vesz el... Persze hazudozik állandóan + a nyári nyaralást tervezi. Memgondtam h ne tervezzen semmit, nem lesz 5. évforduló sem ha nem erőlteti magára a dolgot.
2018. febr. 17. 13:13
 93/97 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem keresel egy olyan férfit, aki önként és magától kér meg? Megjegyzem, van ilyen is! Ezt nem lehet ráerőltetni senkire, vagy az olyan is lesz.
2018. febr. 17. 21:06
 94/97 Saavedro ***** válasza:
100%
Mert társfüggő, látszik rajta. Folyamat fenyegetőzik, de nem gondolja komolyan. Nekem is volt ilyen barátnőm, kettő is - úgy otthagytam őket, mint a teleszart zoknit. Persze akkor elkezdtek fűt-fát ígérni, kuncsorogni...nem bántam meg a döntéseim.
2018. febr. 18. 10:52
 95/97 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is eszembejutott ez a kérdés, valamikor írtam volt választ én is erre, hogy a pasi nem kész még elvenni azért dobigálózik 5-3 évekkel... szomorú, hogy még mindig vele vagy. Boldog vagy te egyáltalán mellette? Annyian leírtuk Neked, hogy hagyd a francba mert te mást akarsz mint ő s úgyse hagyod, miért éri meg vele ülni?

(Mindjárt 3 éves a kérdésed, minden évben leírod, hogy jövőre nyárra talán, aztán semmi.) Ne légy bolond, keress mást!

2018. júl. 1. 09:51
 96/97 anonim válasza:
100%
Kíváncsi lennék mi a helyzet most 🤗
2020. aug. 7. 19:51
 97/97 anonim ***** válasza:
100%
Most tuti a vírusra keni az esküvő halasztást 😂.
2020. aug. 8. 00:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!