Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá, hogy végre elvegyen feleségül?
3 év után, megbeszéltünk mindent. Majdnem együtt élünk, jól megvagyunk. Már konkrétan meg is kértem a kezét, mindig azt a választ kapom hogy majd majd.
Mit tegyek, hogy végre belemenjen hogy házasodjunk? Férfiak, akinek volt ilyen ügye esetleg tudna segíteni?
Tudod hányan mondhatják azt. hogy eldobhatnak 5-10-20-25 évet is?
Nagyon sokan...
De jobb mintha kényszerből, vagy muszájból, vagy zikálásból vett volna el.
Nekem is eszembejutott ez a kérdés, valamikor írtam volt választ én is erre, hogy a pasi nem kész még elvenni azért dobigálózik 5-3 évekkel... szomorú, hogy még mindig vele vagy. Boldog vagy te egyáltalán mellette? Annyian leírtuk Neked, hogy hagyd a francba mert te mást akarsz mint ő s úgyse hagyod, miért éri meg vele ülni?
(Mindjárt 3 éves a kérdésed, minden évben leírod, hogy jövőre nyárra talán, aztán semmi.) Ne légy bolond, keress mást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!