Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogy képzeli ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy képzeli ezt?

Figyelt kérdés

Megkértem barátnőm kezét, már gyűrűt is adtam neki, de kiderült, hogy könnyűvérű, kétes hírű nőszemély. Én ezért nem fogom elvenni, és a gyűrűt is visszakértem volna tőle, de nem adta oda. Ennek már vagy másfél hete. Azóta még egyszer megkerestem, miután beszéltem ügyvéddel, hogy nyugodtan visszakövetelhetem tőle, de ő így se adta vissza. Tegnap írtunk levelet neki, postára is adtuk, ma hívtam, hogy hamarosan olvashatja, de még neki állt feljebb, hogy ilyet csinálok.

Hogy lehet egy nő ilyen?

2014. jún. 25. 14:09
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/132 anonim ***** válasza:
91%
Hasonló szintű érvek? Akkor jó, mert ezekszerint neki is több esze van nálad. Nah mind1, az élet majd úgyis igazolja a dolgokat. Én befejeztem, úgysem fogsz fel semmit abból amit monndunk.
2014. jún. 25. 16:48
 72/132 A kérdező kommentje:
Honnan tudjam mi lett volna ha? Fogalmam sincs, nem gondolkoztam még rajta.
2014. jún. 25. 16:49
 73/132 A kérdező kommentje:

ma 16:48

Mint már írtam, nincs összefüggés az állítólagos férfiatlanságom és az között, hogy ő vissza tudná-e adni. Ez csak kifogás, nyafogás, manipulálás, mert azzal, hogy ő nem tekint férfinak, még vissza tudja adni, de nem adja.

2014. jún. 25. 16:55
 74/132 anonim ***** válasza:
88%
Persze, hogy nem tudod, mert eleve fontosabbak neked a barátaid, mint az aktuális barátnő.
2014. jún. 25. 16:56
 75/132 anonim ***** válasza:
93%
jaj bazz fogd már fel végre. Nó vagyok, ha vettem volna a pasimnak egy 60 ezres pecsétgyűrűt és utána szakítunk, akkor sem kérném tőle vissza azt a gyűrűt, mert nekem nőként is ciki lenne, pláne pereskedni. Ajándékba adtam és azt ciki visszakérni, férfiként ez hatványozottan igaz. Csak nem gondolod, hogy ott pitiznék az ajtaja előtt, hogy lécci-lécci adjad már vissza, amit tőlem kaptál, mert drága volt és én csak azért adtam, mert akkor még szerettelek, most meg már nem, bla bla. Hát pillanatnyilag ennél kínosabb szitut már el sem tudok képzelni, legfeljebb azt, ha még ügyvédhez is fordulnék. De neked ez cirka 60 kommentből nem jött le, hogy CIKI amit csinálsz.
2014. jún. 25. 17:12
 76/132 A kérdező kommentje:
Jaj bazz, fogd már fel végre, hogy attól még vissza tudná adni.
2014. jún. 25. 17:23
 77/132 anonim ***** válasza:
89%
Igen vissza tudná, de nem adja, te meg mint egy ovis hülyegyerek képtelen vagy méltó módon lezárni ezt a kapcsolatot.
2014. jún. 25. 17:25
 78/132 A kérdező kommentje:
A kapcsolatot már lezártam, a kérdés miért nem adja vissza, ha nem az ő férfiassága a tét.
2014. jún. 25. 17:30
 79/132 A kérdező kommentje:

Én még azt is vállalom, hogy férfiatlannak nevezzen, őszintén szólva ennyit simán megér 60 ezer forint. De nem teszi, nem adja vissza, pedig nem áll semmi az útjába.

Ezért tisztán látszik, hogy amit mondtok, csak egy manipulálás, az önérzeten egy fogás, ezzel tudjátok csak a hasznot megtartani, mert más érvetek nincs. Szerencsére a jog nem az ilyen haszonlesőket védi jelen esetben.

2014. jún. 25. 17:35
 80/132 anonim ***** válasza:
93%

Nézd, én visszadnám az biztos, van büszkeségem és nem érdekelne a gyűrűd, úgyse adnának sokat érte a zaciban, vágnám a fejedhez miután végignéztem ahogy rimánkodsz szaros 60 ezerért.

Lehet, hogy neki annyira kevés a pénze, hogy szüksége van rá, vagy úgy gondolja, hogy kis fájdalomdíj ha már kidobtad. Én nem tudom, te ismered.

Amúgy kettőtök közül érez valamelyikőtök olyat, hogy fáj neki az, hogy szakítottatok? Mert valahogy erről nem esett eddig szó.

2014. jún. 25. 17:35
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!