Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy képzeli ezt?
Figyelt kérdés
Megkértem barátnőm kezét, már gyűrűt is adtam neki, de kiderült, hogy könnyűvérű, kétes hírű nőszemély. Én ezért nem fogom elvenni, és a gyűrűt is visszakértem volna tőle, de nem adta oda. Ennek már vagy másfél hete. Azóta még egyszer megkerestem, miután beszéltem ügyvéddel, hogy nyugodtan visszakövetelhetem tőle, de ő így se adta vissza. Tegnap írtunk levelet neki, postára is adtuk, ma hívtam, hogy hamarosan olvashatja, de még neki állt feljebb, hogy ilyet csinálok.
a másik, lehet, hogy én sem adnám vissza. Ha ő szakított volna, értem, de hogy még te dobod, és visszakéred? Miért adná vissza? hiszen nem ő akart szétmenni...
2014. jún. 26. 20:46
122/132 anonim válasza:
Tudod miért tartottam volna meg a gyűrűt? Azért, hogy te agyvérzést kapj a nagy idegeskedésben...
Hányingerkeltő a stílusod.
Az exem volt hasonló kaliberű, hálisten kevésbé kimért. Hála a jó égnek már rég nem vagyunk együtt. Sokkal jobb életem van így, ő meg még ma sem tart sehol..
2014. jún. 26. 22:26
123/132 A kérdező kommentje:
Ez könnyen ment. Tegnap elmentünk hozzá, ajtón kopogás, ajtó kinyit, gyűrűt nekem dobja "nesze vigyed", még a szokásos duzzogás és mindenki ment a maga dolgára.
A gyűrűt valószinűleg eladom és a pénzt valami hasznos dologra fordítom. Ez a hisztérika biztos elszórta volna ruhákra, kozmetikai kencékre vagy hasonlóra.
Hát nem jött össze. Utólag belegondolva ez még egy újabb rossz tulajdonsága, hogy a férfi önérzetemre próbált hatni némi anyagi haszon reményében. Már ezért megérte szakítani. Undorító és számító. Azok is akik a pártját fogják.
További szép gyűlölködést.
2014. jún. 27. 12:24
124/132 anonim válasza:
Ha lenne gerinced, akkor most megmutathatnád, mennyire nagylelkű vagy a pénzsóvár gonosz kis exnőddel ellentétben. Melyik kórháznak veszel belőle felszerelést, vagy melyik óvodának adod játékra, fejlesztő eszközökre? Esetleg iskolának könyvvásárlásra?
2014. jún. 27. 12:35
125/132 anonim válasza:
Nagyon örülök neki, hogy nem házasodtatok össze. Te biztosan nem szereted ezt a lányt, az már világosan látszott a hsz-eidből. Lehet, hogy ő sem téged. Sokkal jobban jártatok így.
2014. jún. 27. 15:39
126/132 anonim válasza:
azért nálad van egy kis vicces fodzsaték, úgy érzem. Úgy írod le, mintha itt mindenki neked adna igazat, szánalmas és undorító vagy, a lány jobban járt, hogy visszaadta. Egyébként hogy bizonyítottad volna, hogy nála van a gyűrű?
2014. jún. 27. 15:39
127/132 anonim válasza:
Na, akkor add a pénzt rákellenes ligának, kórháznak, vagy egyszerűen rendeld meg belőle a temetésed. Az is hasznos, a társadalomnak mindenképp.
2014. jún. 27. 19:07
128/132 anonim válasza:
Elég nagy illetlenség visszakérni a gyűrűt. Én visszaadnám azért.
Az egy dolog, hogy a kapcsolatotok előtt kikkel jött össze, az a fontos, hogy téged nem csalt meg.
2014. jún. 28. 17:51
129/132 anonim válasza:
Csak egy felvetés... Ha esetleg tényleg perre ment volna a dolog, akkor a férfi hogyan tudja ebben az esetben bizonyítani, hogy valóban a nőnél van még a gyűrű? A gyűrűvásárlást tudja a blokkal bizonyítani. De mi a helyzet abban az esetben, ha a nő azt állítja, már visszaadta a gyűrűt? Ezt kellett volna megjátszani a lánynak, de a klotyós megoldás sem utolsó ötlet. Kár érte.
2014. jún. 30. 20:49
130/132 anonim válasza:
nem olvastam végig mind a 100 választ, ugyhogy valószinűleg voltak már többen akik írták, de mennyi idő után kérted meg a kezét? mert azt hogy kivel volt előtted általában lánykérés előtt, a konkrét lánytól szokás megkérdezni, meg egyáltalán, nem is ismerted rendesen és igy kérted meg a kezét? jobb is ez így, mert 1 hónap múlva válás lett volna belőle...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!