Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogy képzeli ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy képzeli ezt?

Figyelt kérdés

Megkértem barátnőm kezét, már gyűrűt is adtam neki, de kiderült, hogy könnyűvérű, kétes hírű nőszemély. Én ezért nem fogom elvenni, és a gyűrűt is visszakértem volna tőle, de nem adta oda. Ennek már vagy másfél hete. Azóta még egyszer megkerestem, miután beszéltem ügyvéddel, hogy nyugodtan visszakövetelhetem tőle, de ő így se adta vissza. Tegnap írtunk levelet neki, postára is adtuk, ma hívtam, hogy hamarosan olvashatja, de még neki állt feljebb, hogy ilyet csinálok.

Hogy lehet egy nő ilyen?

2014. jún. 25. 14:09
 111/132 anonim ***** válasza:
100%

remélem te minden tőle kapott ajándékot visszaadtál...

szerintem mindenki (igen, mindenki, te is. emberek vagyunk, nem tökéletesek) tett már olyat az életben amire nem büszke és nem hirdeti. Az idők változnak, az emerek is. Ne a múlt alapján ítélj meg valakit. Te se szeretnéd ha álmaid nője a multad miatt dobna el

2014. jún. 26. 11:48
 112/132 anonim ***** válasza:
100%

Úristen, merre laktok, ahol 60 ezerből lehet dőzsölni? Szudánban???

Amúgy szerintem tökre megérdemelnétek egymást, össze is illetek, érthetetlen, miért nem maradtatok együtt.

2014. jún. 26. 11:55
 113/132 anonim ***** válasza:
100%

Ezt akartam én is kérdezni, dőzsölni a 60 ezerből? A számláimra nem elég.

Lehet, hogy mégiscsak kamu. Gyerekeknek sok a 60 ezer.

2014. jún. 26. 13:53
 114/132 anonim ***** válasza:
100%

Ez az idióta feldobta a napom, könnyesre röhögtem magam a hozzáböfögésein >x'D

Most akkor örülj, van végre egy gyűrűd. Zaci után dőzsölhetsz abból a max 20-ból amit kapsz érte. Jesszus!! xDDDDD

2014. jún. 26. 13:55
 115/132 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te vagy max. 10 éves vagy, (aki azt képzeli még, hogy 60ezer Ft sok-sok pénz), vagy a székletét is a fogához verő ember. 60000-ből dőzsölni??

Ha nem kamu a kérdésed, a lány sokkal jobban járt, hogy megszabadul tőled. (Bár amikor írtad, hogy olvasta az ügyvéded levelét, és megijedt, onnantól biztos vagyok benne, hogy kamu)

2014. jún. 26. 14:24
 116/132 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon el vagy tévedve. :( És szomorúan olvasom, hogy ennyire felborítod nem csak a te, hanem a lány életét is a múltja miatt.

Én férjnél vagyok 2 éve, de én most megyek majd bulizni jövő héten a kollégáimmal, és már most azt tervezzük, hogy mit fogunk inni. Ez nem mindennapos dolog, nem vagyok könnyű vérű, a férjem volt az egyetlen férfi az életemben. Mégis ha meglátnál, lehet, hogy azt gondolod rólam, csak mert ismeretlenként látsz becsiccsentve? A másik, hogy szerintem értékelhetnéd azt is, hogy tiszteletben tartotta azt, hogy te ezt nem tolerálod, és miattad változott.

Szerintem itt nem a lánnyal van a baj, hanem veled. És nem rossz indulatból írom, inkább ledöbbent, hogy mennyire süt a gyűlölet az írásodból, pedig szerintem az a lány semmit nem csinált, csak bulizott régen, ha jól értem. És akkor mi van?

2014. jún. 26. 16:15
 117/132 anonim ***** válasza:
100%
Úristen, most olvasta csak az előző oldalon lévő kommentjeidet. Az a szörnyű, hogy ennyien mondják neked, hogy nem a lánnyal van a gond, te mégis azt hiszed, hogy mekkora eredményt értél el....
2014. jún. 26. 16:17
 118/132 anonim ***** válasza:
100%
A lány jobban járt hogy szétmentetek.
2014. jún. 26. 18:31
 119/132 anonim ***** válasza:
100%

Elég szánalmas a viselkedésed. Te döntöttél úgy, hogy 60 ezres gyűrűt adsz neki. Egyfajta ajándék volt ez neki.

Nagyon gáz, kis nyomoronc dolog visszakérni az ajándékot.

Csak megalázod magad. Remélem tanulsz a hibádból, és legközelebb majd olcsóbb gyűrűt veszel:)

És van egy kérdésem. Ha intelligens embernek tartod magad, miért hiszel pár havernak? Akik esetleg irigykedhetnek is a jó nődre? :)

2014. jún. 26. 19:16
 120/132 anonim ***** válasza:
94%
Én sem neked adtam volna vissza a gyűrűt, de meg se tartottam volna, el sem adtam volna, hogy "dőzsölhessek". Hogy ne legyen, ami rád emlékeztet, lehúztam volna a klotyón, te meg ott gebedj meg, után a kotorászva. Amilyen kis zsugori vagy, még az is kitelne tőled.
2014. jún. 26. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!