Hogy képzeli anyósom, hogy ilyenbe beleszól? Vagy én túlzom el a dolgot?
Pár hete átjött hozzánk és a fürdőben talált egy doboz gumit. Azóta azt hallgatjuk, hogy milyen felelőtlenek vagyunk, hogy az nem jó védekezési mód, szedjek inkább gyógyszert stb.
Már mind a ketten határozottan megmondtuk neki, hogy ne hozza ezt szóba többet, de csak megteszi. Hogyan állítsuk le?
Már miért ne lenne a legmegfelelőbb? Egészségesebb mint a dok hormon az biztos. A párom ezt észérvekkel is megmagyarázná az anyjának.
Első! már miért szakítanák meg ezért a kapcsolatot? :-S fura életfelfogás...
Hát ehhez valóban semmi köze se neki, se másnak... Egyébként meg a gyógyszerszedés közben is előfordulhat olyan (betegség pl.), ami miatt csökken a hatékonysága, vagy szüneteltetni kell, szóval nem árt, ha van otthon óvszer.
De tényleg nincs köze hozzá, engem is zavarna.
Hú, én is kiakadnék. Semmi köze hozzá, főleg nem úgy, hogy ezen lovagoljon állandóan. Mondd meg neki, hogy nincs 100%-os módszer, ha pedig mégis becsúszik a gyerek, akkor nem kell félni, felnőtt emberek vagytok, felnevelitek.
Vagy ha hat rá ilyen, akkor legközelebb addig kérdezgetném arról, hogy ő hogyan védekezik, amíg nem érzi magát nagyon kellemetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!