Mit csináljak, ha az a nem normális mindenbe beleszól?
az "anyám" soha semmit nem bír meghagyni egy büdös szó nélkül se, mindig átrendezgeti a szobánkat, ilyenek. kb. negyed éve fel lett hozva a szobámba egy nagy szivacs, amit össze lehet húzni cipzárral, hogy ilyen egyszemélyes legyen, de én "franciaágyként" tartottam, mert alvás közben sok helyet elfoglalok és a kis pici 1 személyes ágyon nem férek el normálisan, erre az a nem normális most kitalálta, hogy mostantól csak az 1 személyesen aludhatok, mert szerinte ronda, amikor szét van terítve és hogy úgy úgy néz ki a szobám, mint valami putri. bakker ennek nem mindegy, hogy ÉN a SAJÁT SZOBÁMBAN hogy alszok ESTE????
meg azt bírom amúgy, hogy nem is kérjük, már jön állandóan pakolni mindenkinek a szobájába, ismétlem, mi egy szóval nem kértük arra, hogy akár az emeletre feljöjjön, de azért jön pakolászni, aztán ő mondja, hogy mi milyen hülyék vagyunk, mert mindig neki kell pakolni T_T
meg most is elkezdett már "takarítgatni" a szobánkban és a nővérem szobájában a polcról a cuccokat lehajigálta a székre meg az ágyra és elkezdte a polcot porszívózni...meg azt szokta csinálni, hogy amikor reggelente már mindenki elment itthonról, csak még ő nem, akkor feljön és az összes szobában kinyitja az ablakokat, és nem zárja be, úgy megy el itthonról és általában nővérem jön haza legkorábban, olyan 2 óra fele és addig tárva-nyitva vannak az ablakok, az a hülye meg csodálkozik, hogy miért van a lakásban is -20°...
mit csináljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!