Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az normális hogy mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális hogy mindig mindenbe meg akarok felelni a csajomnak? Hogy szokhatnék le erről? Miközben mások mondják hogy ku. rva jó pasi vagyok.

Figyelt kérdés
Sokan nem értik miért akarok mindig megfelelni neki hiszen jó pasinak tartanak a nők,valójában én sem tudom miért csinálom.Nem vagyok kapcsolatfüggő vagy ilyesmi,egyszerűen imádom kényeztetni minden téren a kis pipimet.:D
2013. máj. 18. 13:24
 1/7 anonim ***** válasza:
ha te nem érzed ezt problémának,akkor tök mindegy,mit mondanak mások
2013. máj. 18. 13:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha te is szereted csinálni, amit ő is, akk miért baj?...
2013. máj. 18. 13:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha önmagadtól törekedsz mellette még jobbá válni, az klassz és szép dolog. Ha nem fogad el olyannak, amilyen vagy, és ezért akarsz "jobbá" válni, az nem klassz. Ilyen egyszerű :)
2013. máj. 18. 13:26
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom,kicsit én is félek hogy megárt a jóból.Nem tudom akkor már elb@sztam mert már hozzászoktattam hogy úrnőként kezelem:D
2013. máj. 18. 13:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Engem is királylányként kezel a vőlegényem, én meg őt királyfiként. Nincs ezzel gond, ha nem élnek vissza vele ;)
2013. máj. 18. 13:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Ne akarj erről leszokni. A legnagyobb öröm, ha örömet tudsz szerezni. És ez értékesebb is.
2013. máj. 18. 13:35
 7/7 kovacsdorka. ***** válasza:
Pl. miben akarsz megfelelni neki? Hogy olyanra vágatod a hajad amilyenre ő akarja, olyan ruhákat veszel, amik neki tetszenek, ilyenek?
2013. máj. 18. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!