Soha sem lesz normális apámmal a kapcsolatunk? Kezdem megutálni!
21 éves vagyok, édesapám pedig 53 éves.
Nincs vele különösen nagy baj csak a kapcsolatunk semmilyen, ráadásul ő is rátesz egy lapáttal a stílusával.
Állandóan kritizál, flegmáskodik és bánt minden szavával.
Számomra nyilvánvaló hogy nem szeret, hisz soha sem mondtam, soha sem ölelt meg, csak a napi kényszer puszi van meg.
Nem tartja számon sem a születés sem a névnapot, ami nem baj, de legalább lenne tisztelettel velem szemben, és ne csak ő várja el tőlem.
Én nem az a mindennapi kamasz kislány vagyok, akik hekkel a szüleire, és azt hiszem direkt bántanak mert nem így van, én érzem hogy ő engem nem szeret és ez nem dac!
Állandóan kritizálja a külsőmet, fogyjak, el kezdtem tornázni és ha vettem hozzá kapcsolódóan valamit akkor az minek herdálom a pénzt.
A saját pénzemet....!
Mai eset ami nekem nagyon rosszul esett, és ez adta meg igazán a lökést hogy megutáljam egy életre.
Ülünk az asztalnál, kért egy csontos tányért nyúltam érte de anya is nyúlt közben, erre ráordít hogy NE KÍMÉLJEN ENGEM!
Persze nem kell kímélni nem kérem, de megértettem volna hogy nem akartam volna adni, de adtam, egy szóra.
Nagyon ki fogott engem itthon, és csak szekál, ez engem nagyon bánt, ez a helyzet kezelhetetlen, vele nem lehet leülni beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!