Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogy képzeli ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy képzeli ezt?

Figyelt kérdés

Megkértem barátnőm kezét, már gyűrűt is adtam neki, de kiderült, hogy könnyűvérű, kétes hírű nőszemély. Én ezért nem fogom elvenni, és a gyűrűt is visszakértem volna tőle, de nem adta oda. Ennek már vagy másfél hete. Azóta még egyszer megkerestem, miután beszéltem ügyvéddel, hogy nyugodtan visszakövetelhetem tőle, de ő így se adta vissza. Tegnap írtunk levelet neki, postára is adtuk, ma hívtam, hogy hamarosan olvashatja, de még neki állt feljebb, hogy ilyet csinálok.

Hogy lehet egy nő ilyen?

2014. jún. 25. 14:09
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
 131/132 anonim válasza:
100%
és a kommentjeidben is csak magadat próbálod győzködni, hogy jól döntöttél hogy hallgattál a 'megbízható emberekre', és hogy 'dobtad a csajt'... szááánalmas vagy és úgy sorolod fel itt a hibáit, mint akinek most jut az eszébe, holott elméletileg ismerted annyira hogy beleszeress és megkérd a kezét.
2014. jún. 30. 23:48
 132/132 anonim válasza:
Jó isten, gyere le, Én még egy ilyen méteres farkat nem láttam....remélem azóta talált egy tisztességes, aggszűz hajadont, azt boldogan porolgatják a pókokat a sarokban abból a hatvanezerből
2019. nov. 4. 10:22
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!