Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogy képzeli ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy képzeli ezt?

Figyelt kérdés

Megkértem barátnőm kezét, már gyűrűt is adtam neki, de kiderült, hogy könnyűvérű, kétes hírű nőszemély. Én ezért nem fogom elvenni, és a gyűrűt is visszakértem volna tőle, de nem adta oda. Ennek már vagy másfél hete. Azóta még egyszer megkerestem, miután beszéltem ügyvéddel, hogy nyugodtan visszakövetelhetem tőle, de ő így se adta vissza. Tegnap írtunk levelet neki, postára is adtuk, ma hívtam, hogy hamarosan olvashatja, de még neki állt feljebb, hogy ilyet csinálok.

Hogy lehet egy nő ilyen?

2014. jún. 25. 14:09
 101/132 anonim ***** válasza:
81%

Te jó ég! Most tényleg egy hülye gyűrű miatt balhézol? Én a barátnőd helyében visszaadnám és rád hagynám a fenébe, mert ennek semmi értelme.

Amúgy meg még mindig nem sikerült megértenem, hogy miért baj az, hogy ELŐTTED rossz arcú (bár ki tudja, lehet, csak te látod őket annak) emberekkel volt kapcsolatban? És hogy bulizott? Először is ez a MÚLT és fiatalon mindenki bulizik. Másodszorra meg nem csalt meg. Komolyan, nem értelek. Ha egyébként jó társad és hűséges volt, akkor mi a probléma? Senkinek sincs makulátlan előélete és senki se hibátlan, úgyhogy ha egy ilyen hülyeségért képes vagy kidobni egy kapcsolatot, akkor az a te bajod. Szerintem a barátnőd nem vesztett semmit.

2014. jún. 25. 22:29
 102/132 anonim ***** válasza:
75%

Most csak úgy kíváncsiságból! Hány éve találkoztatok? MIóta vagytok együtt, mint pár?

Nem, gondolod, hogy egy ember meg tud változni? Lehet, hogy olyan volt, de lehet, hogy most meg már egy szuper anya válna belőle. Nevetséges.

Akkor adnék neked igazat, ha a kapcsolatotok alatt is megcsalt, de erről nem írtál semmit! Nem tudom hány évesek vagytok, de ha téged nem csalt meg egyszer sem, akkor nagyon buta vagy.

Szeretted ezt a nőt valaha? Ilyen könnyen elmennek az érzelmek, csak mert ezt meg azt mondtak a haverok?

A haverjaid szerintem elérték azt, amit akartak. A haverok házasok? Valószínűleg valóban nagyon jó nő lehet a volt menyasszonyod, lehet, hogy a haverok féltékenyek?

Miért most mondták meg, az eljegyzés után, miért nem előbb?

Gondolom nem 1 hónapnyi ismertség után akartál nősülni!

2014. jún. 25. 22:31
 103/132 A kérdező kommentje:

Na, kisasszony kézhez kapta a levelet, amit kedd reggel adtunk be még a lakóhelyén lévő postán. Felhívott, hogy visszaadja a gyűrűt és bár megint próbálta úgy beállítani, mint ha neki lenne igaza (atyaég), azért érezhető volt a hangján a rémület, hogy jogilag pórul járhat :D

Szegény, azt hitte majd dőzsölhet egy kicsit, ha eladja, de nem sikerült a manipulációja.

Hamarosan találkozok is vele, kíváncsi vagyok milyen lesz.

2014. jún. 26. 10:43
 104/132 anonim ***** válasza:
92%
Je, egy nap alatt mennyi fejlemeny! Mar levelet meg is kapta, vita is volt, talalkozas lesz, stb. Szerintem nagy kamu vagy tenyleg ennyire hule ez a kerdezo.
2014. jún. 26. 10:54
 105/132 A kérdező kommentje:

"Amúgy meg még mindig nem sikerült megértenem, hogy miért baj az, hogy ELŐTTED rossz arcú (bár ki tudja, lehet, csak te látod őket annak) emberekkel volt kapcsolatban?"

Egy: valótlanságokat állított a múltjával kapcsolatban. Kettő: eleve, ha tudom, hogy ő ilyen, már össze sem jöttem volna vele. Három: azzal a ténnyel, hogy egy könnyűvérű hölgyemény, a bizalmamat elvesztette. Négy: Bizalmatlanságra bőven adott okot a kapcsolatunk idején, csak mindig ki lett magyarázva valamivel, most már összeállt a kép. Öt: Rátesz egy lapáttal és amíg békében és nyugalomban visszadhatta volna a gyűrűt, nem adta, helyette hozzátok hasonlóan az érzelmi manipulációt választotta, hogy egy kis könnyen jött pénzhez jusson.

2014. jún. 26. 10:55
 106/132 anonim ***** válasza:
95%
A lány jobban járt hogy szétmentetek.
2014. jún. 26. 11:14
 107/132 anonim ***** válasza:
93%

Hát kérdező!Ennél nagyobb örömöd az életben ne legyen,hogy egy 60ezer Ft-os gyűrűn kiakadsz...

Szánalmas vagy és anyagias.

2014. jún. 26. 11:18
 108/132 anonim ***** válasza:
100%

hány éves vagy te?

kicsit nagyon az elvárások apukám, egy férfi hagyta volna a gyűrűt, de én tuti hozzádvágtam volna, élvezz rá és örülj!

keress egy 10 évest akinek nincs múltja!!

2014. jún. 26. 11:28
 109/132 A kérdező kommentje:
Fárasztó, hogy ennyire beakadt a lemez,még mindig nem pénz a 60 ezer, mert ugye 60 ezer forintért felesleges lehajolni, én vagyok az anyagias, mert nem hagyom, hogy a kisasszony más ajándékából dőzsölhessen, tényleg milyen szörnyeteg is vagyok én :) Döbbenet.
2014. jún. 26. 11:30
 110/132 anonim ***** válasza:
100%
következő is ezt a gyűrűt kapja?
2014. jún. 26. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!