Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogy képzeli ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy képzeli ezt?

Figyelt kérdés

Megkértem barátnőm kezét, már gyűrűt is adtam neki, de kiderült, hogy könnyűvérű, kétes hírű nőszemély. Én ezért nem fogom elvenni, és a gyűrűt is visszakértem volna tőle, de nem adta oda. Ennek már vagy másfél hete. Azóta még egyszer megkerestem, miután beszéltem ügyvéddel, hogy nyugodtan visszakövetelhetem tőle, de ő így se adta vissza. Tegnap írtunk levelet neki, postára is adtuk, ma hívtam, hogy hamarosan olvashatja, de még neki állt feljebb, hogy ilyet csinálok.

Hogy lehet egy nő ilyen?

2014. jún. 25. 14:09
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/132 anonim ***** válasza:
61%
Ezt megértem kérdező, szóval engem meggyőztél, de azt még mindig nem értem, hogy hogy nem vetted észre hamarabb. Szerintem, de javíts ki ha rosszul gondolom, ő egy 10/10-es csaj. Minek ragadjon le egy faszi mellett, ha lehet neki 100 is? Találkozott veled, és úgy gondolta, hogy veled véget értek a vad évek. Jól gondolom?
2014. jún. 25. 16:14
 62/132 anonim ***** válasza:
80%
Az a baj, hogy úgysem fogod fel, hogy miről beszélünk. Mert nem tudod mi a férfias viselkedés. Irhatunk neked még oldalakat akár, de nem fogod megérteni.
2014. jún. 25. 16:15
 63/132 A kérdező kommentje:
Hát az biztos nem férfias viselkedés, hogy hagyni vesszek egy 60 ezres tételt. Van egy olyan érzésem, hogy ti csak az anyagi haszon fényében tartotok egy viselkedést férfiasnak.
2014. jún. 25. 16:23
 64/132 anonim ***** válasza:
90%
Nem, nem vagyok pénzéhes , köszönöm. A férfiatlan az, hogy a sörözőpajtásaidra hallgatsz egy kapcsolat megítélésekor.
2014. jún. 25. 16:26
 65/132 anonim ***** válasza:
92%
A férfiatlan az, hogy visszakéred az ajándokat amit a barátnődnek adtál. Na, ez férfiatlan.
2014. jún. 25. 16:29
 66/132 A kérdező kommentje:

Ne most akkor azért vagyok férfiatlan, mert nem tudok 60 ezerről lemondani vagy mert mások állításainak is hiszek?

Amúgy még az elején írtam is, hogy nem tagadta ezeket, a reakciója mikor szembesítettem őt a hallottakról meg mindent elárult. Abban a magyarázkodásban nem volt tagadás, szóval jól tettem, hogy hittem a "pletykáknak".

2014. jún. 25. 16:33
 67/132 anonim ***** válasza:
88%
És hittél volna neki, ha letagadja, mert mondjuk semmi nem igaz abból, amit állítottak a haverjaid?
2014. jún. 25. 16:34
 68/132 anonim ***** válasza:
87%
Sajnos úgy, ahogy vagy férfiatlan vagy. Minden indokod, kínod, nyűgöd ez mutatja. A 60 ezer, hogy fontosabbak a haverjaid véleményei, hogy nem állsz ki a barátnőd mellett, hanem kidobod és visszaakarod perelni a gyűrűt. Ez mind mind nevetséges. Ha szeretnéd, úgy szeretnéd ahogy van. Ha egy pasim, nem fogadná el a múltamat, pedig én is csináltam dolgokat, akkor az kéne a francnak, kapok jobbat is, akárcsak ez a lány is.
2014. jún. 25. 16:36
 69/132 A kérdező kommentje:

Vicces, hogy ő is ehhez hasonló és szintű érveket tudott csak mondani, olyan ez, mint ha vele vitatkoznék megint :)

Hogy töketlennek kiáltjátok ki a férfit, rá akarjátok vezetni, hogy a pénzt hagyja csak a nőnél, a férfiasság érzeténél akarjátok megfogni, de épp az lenne a papucs viselkedés, a férfiatlanság, a térdre ereszkedés, ha ezt bevenném.

Még azt is mondtam neki kipróbálásképp, hogy igen férfiatlan vagyok és így teszek ha visszakérem (mert már annyira idegesítő volt), de még akkor sem adta vissza :)

Csak itt meg tökéletesen látszik, hogy ez csak egy trükk, esze ágában sincs visszaadni, mert hát köze sincs ahhoz, hogy én férfias vagy férfiatlan leszek ezzel, nem őt éri hátrány ezzel.

2014. jún. 25. 16:45
 70/132 anonim ***** válasza:
71%
Válaszolj már a 67-esre, kérdező!
2014. jún. 25. 16:47
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!