Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy képzeli ezt?
Megkértem barátnőm kezét, már gyűrűt is adtam neki, de kiderült, hogy könnyűvérű, kétes hírű nőszemély. Én ezért nem fogom elvenni, és a gyűrűt is visszakértem volna tőle, de nem adta oda. Ennek már vagy másfél hete. Azóta még egyszer megkerestem, miután beszéltem ügyvéddel, hogy nyugodtan visszakövetelhetem tőle, de ő így se adta vissza. Tegnap írtunk levelet neki, postára is adtuk, ma hívtam, hogy hamarosan olvashatja, de még neki állt feljebb, hogy ilyet csinálok.
Hogy lehet egy nő ilyen?
Ne most akkor azért vagyok férfiatlan, mert nem tudok 60 ezerről lemondani vagy mert mások állításainak is hiszek?
Amúgy még az elején írtam is, hogy nem tagadta ezeket, a reakciója mikor szembesítettem őt a hallottakról meg mindent elárult. Abban a magyarázkodásban nem volt tagadás, szóval jól tettem, hogy hittem a "pletykáknak".
Vicces, hogy ő is ehhez hasonló és szintű érveket tudott csak mondani, olyan ez, mint ha vele vitatkoznék megint :)
Hogy töketlennek kiáltjátok ki a férfit, rá akarjátok vezetni, hogy a pénzt hagyja csak a nőnél, a férfiasság érzeténél akarjátok megfogni, de épp az lenne a papucs viselkedés, a férfiatlanság, a térdre ereszkedés, ha ezt bevenném.
Még azt is mondtam neki kipróbálásképp, hogy igen férfiatlan vagyok és így teszek ha visszakérem (mert már annyira idegesítő volt), de még akkor sem adta vissza :)
Csak itt meg tökéletesen látszik, hogy ez csak egy trükk, esze ágában sincs visszaadni, mert hát köze sincs ahhoz, hogy én férfias vagy férfiatlan leszek ezzel, nem őt éri hátrány ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!