Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogy képzeli ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy képzeli ezt?

Figyelt kérdés

Megkértem barátnőm kezét, már gyűrűt is adtam neki, de kiderült, hogy könnyűvérű, kétes hírű nőszemély. Én ezért nem fogom elvenni, és a gyűrűt is visszakértem volna tőle, de nem adta oda. Ennek már vagy másfél hete. Azóta még egyszer megkerestem, miután beszéltem ügyvéddel, hogy nyugodtan visszakövetelhetem tőle, de ő így se adta vissza. Tegnap írtunk levelet neki, postára is adtuk, ma hívtam, hogy hamarosan olvashatja, de még neki állt feljebb, hogy ilyet csinálok.

Hogy lehet egy nő ilyen?

2014. jún. 25. 14:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/132 anonim ***** válasza:
83%
A múltja miatt hagynád el? Elég szánalmas! A jelen más smafu?!
2014. jún. 25. 15:28
 32/132 A kérdező kommentje:

"És én úgy gondolom, hogy egy "úriember" azt mondja, hogy viszlát ha nem tetszik neki valami és nem küld tételes listát arról, hogy milyen ajándékokat vett a párjának és nem kéri vissza őket"

Akkor lehetnétek barátnők is, mert ő is azt hiszi, hogy egy nőnek minden jár.

33/132 anonim ***** válasza:
91%
Tudod mit pereld be, utána meg keress valami hozzád hasonló karót nyelt szerencsétlent, legyetek boldogok.
 34/132 anonim ***** válasza:
90%

Jogilag neked van igazad, de olyan férfiatlan amit művelsz. Sosem leszel kifinomúlt úriember és ilyenekre nekünk nőknek nincs szükségünk. Tudod, olyan megalázó nevetséges magadra és a lányra nézve is amit csinálsz.

Tudod mit, ad meg a bankszámlaszámod, átutalok 60 ezret és akkor megnyugodhatsz.

Az meg, ahogy az állítólagos "volt" szerelmedről vélekedsz nevetséges. Tudod, akkor lennél elég érett és férfi, ha senkinek a vélémenyével nem foglalkoznál, mert ez csak a te életed, a te döntéseid. És tudod, én inkább a csajt értem meg. Valóban hibázott, hogy könnyűvérű volt, de jött egy pasi akibe beleszeretett, boldog volt, megkérte a kezét és a pasi nem szerette annyira, hogy a még előtte lévő dolgokat ne vegye figyelembe.

35/132 anonim ***** válasza:
85%
32 Nem jár neki minden, de azt a gyűrűt történetesen te adtad neki oda önszántadból.
2014. jún. 25. 15:29
 36/132 anonim ***** válasza:
94%

Nagyon gáz ahogy viselkedsz Kérdező, de az exedet sem értem. Ha tőlem kérné a volt párom a gyűrűt, visszaadnám, akkor is ha műanyag karika, akkor is, ha sok pénzt ér. Lelke legyen rajta, ha már ilyen puhap.cs.

De amúgy Kérdező ne légy olyan biztos a dolgodban. Valóban van olyan, hogy az ajándék visszakövetelhető, ha az ajándékozott személy méltatlanná válik rá (legalábbis nagy értékű dolgokra van ilyen). Csak most kérdés, hogy nem fog-e körberöhögni a bíró, ha azt mondod azzal vált rá méltatlanná, hogy előtted olyan pasikkal járt, akik szerinted nem olyan jó arcok.

Magam részéről is szívesebben néznék ilyen tyúkpert végig a Mónika show-ban, mint ezzel rabolni a bíróságok idejét.

De te tudod.

2014. jún. 25. 15:39
 37/132 A kérdező kommentje:

"Én budapesti vagyok és szerintem itt akármelyik szórakozóhelyre bemész egy átlag szombatr este, a helyen lévő nők 95%-ára minimum igaz lesz ez az állítás"

Azokat meghagyom másoknak, boldogítsanak mást. De vidéki nagyvárosokban is ugyanez a helyzet, ő róla meg tényleg mást gondoltam, hát, ez van.

2014. jún. 25. 15:40
 38/132 anonim ***** válasza:
88%
Nem akarlak megsérteni, de az általad leírtak alapján nagyon nehéz lesz feleséget találnod, gyakorlatilag a lányok 99%-át nem tartod elég jónak.
2014. jún. 25. 15:42
 39/132 anonim ***** válasza:
83%
Saját magadnak okozod a boldogtalanságot. Ennyi erővel a párom is kidobhatna engem, de nem teszi, sőt mikor a nővére lek*urvázott mellettem állt ki és nem mellette és azóta nem is beszél vele, mert én sokkal fontosabb vagyok neki. Na ilyen egy igazi férfi.
2014. jún. 25. 15:44
 40/132 anonim ***** válasza:
88%
Tehát akkor az gond, ha a nők buliznak, jól érzik magukat, isznak valamit és flörtölnek kicsit. Hát ebben az esetben tényleg marad a zárda ahol keresgélhetsz, de félek, hogy ott is csak az elutasítás jut majd neked.
2014. jún. 25. 15:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!