Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Van itt bárki, akinek különöse...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Westworld888 kérdése:

Van itt bárki, akinek különösen nagy áldozatot kellett meghoznia a párkapcsolatáért? Megérte?

Figyelt kérdés

Néha úgy érzem, kettészakadok. Nagyon szeretem a páromat, eszem ágában se lenne szakítani vele, belegebednék, ha elveszíteném. De ugyanakkor…

Debrecenben fog tovább dolgozni, ami azt jelenti, hogy nekem is oda, vagy a közelébe kell költöznöm Budapestről. A munka-kérdést valószínűleg meg tudom oldani, nem az a legnagyobb gondom (bár ki tudja, még ez is változhat.. de tegyük fel, hogy nem fog). Viszont maga az egész, hogy el kell mennem egy olyan helyre, ami messze van minden barátomtól, a családtagjaimtól, és a Balatontól, amit szintén úgy szeretek, mintha csak egy családtagom lenne… Pestről egy-másfél óra a balatoni nyaralónk. Debrecenből négy-öt!

Annyira dühös vagyok erre az egész helyzetre, annyira utálom. Iszonyú erőkkel próbálom elhitetni magammal, hogy lesz, ami kárpótol majd, biztos lesz, amit annyira megszeretek Debrecenben, hogy nem érzem majd olyan rossznak a többi dolog messzeségét… de őszintén szólva képtelen vagyok elhinni, hogy tényleg lesz ilyen.

Igen, persze: ott lesz a párom, ott lesz a kertes ház, amiben élünk – eddig lakásban éltem, ő most mindenképp vesz házat, akkor is venne, ha nem lenne párja -, idővel, ha minden jól megy, akkor gyerekek is, meg minden. Nyilván ők lesznek az elsők. De attól még, hogy a saját kis életem, amit eddig felépítettem, csak a második helyen van, attól még elég fontos az is. És nem tudok megbékélni vele, hogy gyakorlatilag le kell mondanom az én szeretteimről, az én budapesti köreimről, a gyerekkoromtól mindig kísérő Balatonomról, vagy hát a közelségükről, arról, hogy bármikor láthatom őket, arról, hogy egy szempillantás alatt velük tudok lenni, ha akarok.

Van itt bárki, aki érezte már úgy, hogy túlságosan nagy áldozatot kell meghoznia a párkapcsolatáért? Mit tett?

2018. aug. 2. 10:26
 51/100 anonim ***** válasza:
Debrecenben a Nagyerdőn is lehet venni igen szép kertes házat.
2018. aug. 2. 16:14
 52/100 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, szerintem kb. egy 22 éves szintjén vagy, az élethez való hozzáállásodat illetően.
2018. aug. 2. 16:19
 53/100 anonim ***** válasza:
94%

"#27: Nem baj, a lényeg, hogy nekem van benne bőven ;) Ijesztő is, de izgalmas is. Főleg nyilván a ház része..."

Hát tudod, nálam nem itt kezdődik az izgalmas és kalandos. Valahol ott, amikor két huszas évei elején járó fiatal felfedezi a világot (pl. lányomék most mennek 9.000 km-re két évre, na ez izgalom és kaland).

Az, hogy csengőfrászban bepánikolva 30 felett akármilyen áron a nyakába varrod magad egy önző embernek, és közben itt vársz önigazolást a tervedre, ez inkább szánalmas. A hurráoptimizmusod pedig nevetséges, tekintve, hogy pontról pontra látod a költözésed buktatóit, de minden pontot felett tudatosan elsiklasz. De tudod mit, sok sikert:)

2018. aug. 2. 16:23
 54/100 anonim ***** válasza:
58%
Nos, én nyíregyházára költöztem volna a páromhoz, vidékről. Nem nagy táv, de nyíregyháza sosem vonzott, a hideg rázott tőle. De mivel a párom ott szerzett munkát, ezért egy percig sem gondolkodtam azon hogy megyek utána vagy sem. Vele akartam végre lenni, vele élni. Én izgalommal tekintettem az új életem felé és boldog voltam hogy végre összeköltözünk. Így hát megvártam míg lejár a szerződésem az akkori munkahelyemen, amit egyébként már a végén utáltam és végül felmondtam. De tudod mi volt a cumi? Hogy aznap amikor én felmondtam, őt elküldték. Így visszaköltözött a városba, 1 hónapon belül már máshol dolgozott, de legalább itthon volt végre. Igen csak nekem meg már nem volt munkám, mivel miatta hagytam ott. De egy percig sem haragudtam rá, mert lehet hogyha nincs ez az egész procedúra még mindig azon a munkahelyen szenvedek. Igen, szar volt hogy nem tudtunk összeköltözni, azonban úgy gondolom jobb hogy így alakult. Most jelenleg egy jól kereső munka után nézek, hogy ki tudjunk itthon venni egy albérletet, mert már nagyon elegünk van abból, hogy még mindig nem élünk együtt, szeretnénk már a szülőktől is végleg elszakadni. Úgyhogy nekem ez a rinyálás a balcsid miatt, kicsit sok, inkább örülj hogy van hova költöznetek, hogy tudtok házat venni.
2018. aug. 2. 16:40
 55/100 A kérdező kommentje:

#52: Te csak beugrottál ide, hogy a napi sértegetős beszólongatásaidból ki legyen pipálva egy, ugye? :) Imádom az ilyen sérült lelkeket...

#53: Hát tudod, nekem az életem LEGNAGYOBB vágya az utazás, a világ felfedezése! Marhára irigylem a lányodékat, de képzeld, ez nem adatik meg csak úgy akárkinek...

Nem tudok mit kezdeni azzal, hogy te látatlanban diagnosztizálsz, hogy én csak hitegetem magamat, én tudom, hogy nem ez az igazság. Szerintem talán épp te vagy az, aki csak egy 9000 km-es túrában tudja meglátni a szépet és az izgalmasat, az egyszerűbb, kisebb dolgokban - már ha egy kertes ház vásárlása kis dolognak számít.. szerintem nem! - pedig csak fásultan nézed. Aki csak a böhöm nagy horderejű dolgokban tudja észrevenni, hogy mi lehet a szép meg izgalmas, az általában nem túl boldog ember... :/ Én igen is, nagy izgalommal (jó értelemben vett izgalommal!) várom, hogy hogyan fordul majd most az életem, örömmel nézegetem a házakat, örömmel fogadom a különböző kanapés meg nappalis képeket, amikbe a párom belefut és továbbítja. Izgi. Ha nem akarod, ne hidd el, gondolj rólam, amit akarsz. :)

#54: Köszönöm a sztoridat. Nem akartam fennhéjázónak tűnni a balatoni nyaralóval. Gondolom, neked nincs a Balcsihoz különösebb kötődésed, nem jársz oda születésed óta minden nyáron, ezért nem érted, hogy miről beszélek... dehogy is fennhéjázás. A Balaton nekem tényleg egy családtagom, nem tudom egyszerűen máshoz hasonlítani.

De a történeted elgondolkodtat.

2018. aug. 2. 16:54
 56/100 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok. Nyaraltammár ott többször, igen csodálatos hely. Biztos én is kötődnék hozzá, ha a helyedben lennék, de azért nem annyira, hogy ilyen szinten agyaljak rajta, meg áldozathozásnak tekintsem miatta a költözést.
2018. aug. 2. 17:07
 57/100 anonim ***** válasza:
100%
Nekem Tiszafürednél dobta le a szíjat az agyam. Szerintem költözzetek oda. Mondjuk én olyan sok erdőt ott nem ismerek, de biztos tele a Tisza-part. Jók vagytok együtt:)
2018. aug. 2. 17:08
 58/100 anonim ***** válasza:
Nem tudok túl sok mindent hozzáfűzni, mert te már úgyis eldöntötted mi legyen, de... Biztos jó ötlet Tiszafüred? Nyáron alig lehet kiülni a kertbe, mert tele van szúnyogokkal (ugye a víz közelsége miatt) + hogy is mondjam, igen sok kreol él ott, az általános iskola katasztrófa, tuti nem járatnám oda a gyerekemet. Ha már válsztanai kéne Debrecen és Tiszafüred között, akkor inkább Debrecen.
2018. aug. 2. 17:30
 59/100 anonim ***** válasza:
100%
"igen sok kreol él ott" ezen szakdtam. :D :D De igaz! Én is írni akartam, csak nem mertem. :D Én sem laknék ott.. Sokkal inkább Debrecen, én szeretem is azt a várost.
2018. aug. 2. 17:34
 60/100 A kérdező kommentje:

#56: Na látod, PONTOSAN ez a különbség. Az, hogy nyaralgattál ott... sose fogod megérteni, milyen érzés félig "balatoni gyereknek" lenni. :)

#58-59: A kolléganőm tiszafüredi. Ő éppen azt mondja - meg azt is olvasom -, hogy nagyon békés, és minden értelemben "tiszta" város, természetesen vannak kreolok, egy bizony részén, ahogy minden városnak. Semmi gond, szombaton oda megyünk át strandolni, megnézzük.

2018. aug. 2. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!