Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tanult/sikeres emberek (különösen a nők) miért nézik le az egyszeri melós (vagy előnytelen külsejű) férfiakat?
Egy dolgot nem értek...
Mi a francért érdekel téged, hogy mit gondolnak rólad ezek a nők? Miért érdekel az ilyen nők véleménye? Ezt sose értettem...
Nem vitatom a meglátásaidat. De a magam szemszögéből két dolog biztos. Az egyik az, hogy az ilyen típusú lányok általában eleve úgy közlekednek, hogy mindenkinek ki kell kerülni őket, mert mennek, mint a tank. Ha elég határozottan mész, akkor persze odébbállnak, vagy ha nem, akkor készülsz arra, hogy a következő másodpercben fogod leverni a retiküljét a válladdal. Amúgy egy teljesen átlagosan öltözködő harminc éves nő vagyok, de a lényeg, hogy nem látszik rajtam, hogy milyen jellegű munkát végzek vagy milyen iskoláim vannak.
A másik, hogy az emberek úgy általában szeretnek látszat alapján ítélni. Ez ad nekik biztonságot, komfortzónán belül maradnak.
De ki a francot érdekel, hogy lenéz? Az az ő gyengesége, nem a te hibád. Miért akarnál bármit is egy ilyen nőtől? Én örülök neki, hogy legalább nyílt lapokkal játszik, és az elején kiderül, hogy valójában milyen ember is. Kit érdekelnek az ilyen nők? De komolyan... Szarni kell rájuk nagy ívben. Amúgy tudom, hogy csak irigykedsz rájuk. A testüket akarnád, és bánt, hogy sose kaphatod meg. Te is ugyanolyan felszínes vagy, mint ők, mert velük foglalkoznál, nem azzal, aki mondjuk normális és megérdemelné a szereteted és a figyelmed.
Én nő vagyok és talán sikeresnek is nevezhetem magam, akinek sosem volt gond azzal, hogy társat találjon, de sosem néztem le valakit azért, mert nem a legújabb autóval járt, vagy nem öltönyt hordott 0-24-ben.
Szerintem az a legfontosabb, hogy ápolt, igényes legyen valaki és persze lehessen vele intelligensen beszélgetni, legyen humora, ami nem egyenlő azzal, hogy hány diplomája van.
Sok esetben a férfiak nem szeretik, ha egy nő pl. többet keres náluk, amit valahol meg is tudok érteni, hogy férfiként ez frusztráló lehet. Az én tapasztalatom az, hogy ha ilyen kapcsolatba voltam, akkor egy idő után azért kezd ki engem a másik, mert sokminden frusztrálja, amin én nem tudok segíteni.Jönnek az úgyis találsz jobbat és én nem vagyok neked elég jó és hasonló mondatok, ezek pedig kicsinálnak bármilyen kapcsolatot, ahol nincs hatalmas nagy szerelem, de még talán azt is, ahol szerelmesek egymásba. Azok a nők akik pedig kimondottan arra hajtanak, hogy autó meg pénz meg csilli-villi pasi az egy teljesen más alfaja a nőnek, akit nem is neveznék nőnek.
Mindenki szereti a szép dolgokat és szép embereket, de akinél ezek a külsőségek az elsődlegesek az eléggé felszínes. Nem úgy választunk vagyis én nem úgy választok barátokat sem, hogy mennyit keres vagy mivel foglalkozik, hanem az alapján, amilyen belül. Az ápoltság az alap minden esetben és ezt sokan összekeverik a márkás ruhákkal és a pénzzel. Ennek nincs köze a pénzhez, ahogy annak sincs, hogy valaki milyen ember.
Két dolog, hogy hogy te milyen lányokat ismersz és hogy milyenek vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!