Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Van itt bárki, akinek különöse...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Westworld888 kérdése:

Van itt bárki, akinek különösen nagy áldozatot kellett meghoznia a párkapcsolatáért? Megérte?

Figyelt kérdés

Néha úgy érzem, kettészakadok. Nagyon szeretem a páromat, eszem ágában se lenne szakítani vele, belegebednék, ha elveszíteném. De ugyanakkor…

Debrecenben fog tovább dolgozni, ami azt jelenti, hogy nekem is oda, vagy a közelébe kell költöznöm Budapestről. A munka-kérdést valószínűleg meg tudom oldani, nem az a legnagyobb gondom (bár ki tudja, még ez is változhat.. de tegyük fel, hogy nem fog). Viszont maga az egész, hogy el kell mennem egy olyan helyre, ami messze van minden barátomtól, a családtagjaimtól, és a Balatontól, amit szintén úgy szeretek, mintha csak egy családtagom lenne… Pestről egy-másfél óra a balatoni nyaralónk. Debrecenből négy-öt!

Annyira dühös vagyok erre az egész helyzetre, annyira utálom. Iszonyú erőkkel próbálom elhitetni magammal, hogy lesz, ami kárpótol majd, biztos lesz, amit annyira megszeretek Debrecenben, hogy nem érzem majd olyan rossznak a többi dolog messzeségét… de őszintén szólva képtelen vagyok elhinni, hogy tényleg lesz ilyen.

Igen, persze: ott lesz a párom, ott lesz a kertes ház, amiben élünk – eddig lakásban éltem, ő most mindenképp vesz házat, akkor is venne, ha nem lenne párja -, idővel, ha minden jól megy, akkor gyerekek is, meg minden. Nyilván ők lesznek az elsők. De attól még, hogy a saját kis életem, amit eddig felépítettem, csak a második helyen van, attól még elég fontos az is. És nem tudok megbékélni vele, hogy gyakorlatilag le kell mondanom az én szeretteimről, az én budapesti köreimről, a gyerekkoromtól mindig kísérő Balatonomról, vagy hát a közelségükről, arról, hogy bármikor láthatom őket, arról, hogy egy szempillantás alatt velük tudok lenni, ha akarok.

Van itt bárki, aki érezte már úgy, hogy túlságosan nagy áldozatot kell meghoznia a párkapcsolatáért? Mit tett?

2018. aug. 2. 10:26
 11/100 A kérdező kommentje:
Tiszafüred az ÉN ötletem volt. Mert ott tó mellett élhetnénk, erdős területhez közel, ami sokat kárpótolna engem pl. azért, mert a Balcsitól messze lennék. Persze nem lenne ugyanaz, de még mindig vonzóbb számomra, mint egy Debrecen, és azért egy órával közelebb lennék mindenhez, ami nekem fontos. A párom rábólintott, most Tiszafüreden nézeget házakat. Most fog lejárni a lakáskasszája, hitelt is felvesz, szóval fontos kérdés, hogy hol vesz házat - és ha vállalja, hogy nem ott, ahol eredetileg akart, és még egyórás munkába utazásokat is vállal, az szerintem elég szép áldozat az ő részéről is. Rosszul gondolnám?
2018. aug. 2. 11:18
 12/100 anonim ***** válasza:
83%
Ez az egész röhejes. Látni, hogy szenvedsz, az egész írásod csöpög a szenvedéstől. Szerintem akinek itt áldozatot kellene hoznia, az a párod. Pesten bőven van munkahely. Én a helyedben nem mennék... Főleg, hogy nem vagytok még házasok, meg stb, gondolok itt arra, hogyha fél év múlva szakítotok? Nem lesz ott semmi és senkid. Szerintem a helyedben vagy szakítanék, vagy maradjunk Pesten/környékén. 24N
2018. aug. 2. 11:26
 13/100 anonim ***** válasza:
90%
Áldozatnak érzed?? Akkor nem biztos, hogy tényleg hosszú életű lesz a kapcsolat.
2018. aug. 2. 11:26
 14/100 anonim ***** válasza:
90%

leírod a kérdésben, hogy neked milyen kaki lesz minden, de közben véded, hogy de cuki.

amúgy nem költöznék úgy oda, hogy minden ővé, gondol egyet és mehetsz másnap

2018. aug. 2. 11:27
 15/100 A kérdező kommentje:

Ha szétmegyünk, visszajövök Pestre. Nem adom el a lakásomat.

Én 31 éves vagyok... 24 évesen még én is úgy gondolkodtam, hogy ha csak egy pici áldozatot is kell hozni egy pasiért, akkor repüljön.

31 évesen már máshogy látja a dolgokat az ember, többre értékeli, ha valaki komolyan gondolja vele, és szereti...

2018. aug. 2. 11:35
 16/100 anonim ***** válasza:
100%

akkor menjél

most mit vársz?

ha valaki azt írja, menjél, az sem jó

ha azt, hogy ne menj, az sem jó

2018. aug. 2. 11:37
 17/100 A kérdező kommentje:

Ez nem igaz. Abból kapom meg a válaszokat, hogy meg tudtok-e győzni. Egyelőre csak azt érzem, hogy nem tudtok meggyőzni. Ettől még nehéz meglépnem ezt az életváltozást, de egyikőtök sem tudott még olyasmit írni, ami elbizonytalanítana.

És az nagyon is jó lenne, ha lenne bárki, aki azt írná, hogy ez az egész izgalmas, talán ijesztő is, de ígéretes is. Szóval nem igaz, hogy bármit írnátok, az nem jó. :)

2018. aug. 2. 11:43
 18/100 A kérdező kommentje:
13/17: Neked még sosem kellett házat venned és hitelt felvenned, ugye? Meg gondolom, egy órát bumliznod a melóhelyre oda és vissza mindennap. ;)
2018. aug. 2. 11:45
 19/100 anonim ***** válasza:
100%
pesten is utazol egy órát oda, egyet vissza... nem tudom, ez mitől nagy cucc
2018. aug. 2. 11:53
 20/100 A kérdező kommentje:

Attól, hogy ha Debrecenben venne házat, ahogy eredetileg tervezte, akkor nagyjából 10, de max 20 percet kéne mennie a munkába.

Igen, Pesten is sokan egy órát bumliznak. De nem értem, ez most hogy jön ide? Pesten nincs olyan jó munkalehetősége, mint Debrecenben, és egyébként sem akar a fővárosban családot alapítani, ahogy ÉN SEM.

2018. aug. 2. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!