Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A saját házában lakbért kér tőlem?
Ajajjj, ittazősz, matek kész van holnapra?
A szüleid közös háza, ha netán elválnának a hüje gyerek miatt, feleződne, mert közösen vették.
A kérdező párja megtehette, hogy vett egy házat ami az övé és az övé is marad, fogd már fel...
# 48: Ha neked így jó, akkor nem kell. Nyilván a kérdező férje nem adja ingyen a házát. El lehet fogadni vagy el lehet menni. Havi 450 ezres fizetéssel szerintem hamar talál másik nőt.:D
Annyit még lehet csinálni, hogy ha fizeted neki a pénzt akkor irassa a te nevedre is a lakást.
Ittazősz kollega nevetséges baromságai már ki lettek vesézve, én csak egy valamit nem értek: miért kellene a kérdező SZÜLEINEK segítségével kifizetni a fillérb.szó misztert? Mi köze a szülőknek ahhoz a házhoz? :D
Egyébként pattanj kérdező, amíg lehet.
" Küldő: ittazősz
Címzett: Ismeretlen válaszoló
Időpont: ma 20:21
Előzmény: A kérdésre írt válasz: A saját házában lakbért kér tőlem?
"Ajajjj, ittazősz, matek kész van holnapra? A szüleid közös háza, ha netán elválnának a hüje gyerek miatt, feleződne, mert közösen vették. A.."
Az üzenet: Anyádnak a büdös p*csáját."
Ittazősz kérlek csapj már föl egy szótárat és nézd meg mi a különbség a "párkapcsolat" és a "lakótárs" között.
Mert egyébként én értem, hogy mi miatt vergődsz itt, csak egy aprócska dolgot kifelejtesz az egyenletből. Ha két ember szereti egymást, együtt akarják leélni az életüket, közösen tervezik a jövőjüket annak pont az a lényege, hogy nincs enyém-tied, hanem "mi" vagyunk közösen haladunk előre, egymást támogatva.
Mikor száz forintokon megy a csiki-csukizás, azt lakótársnak hívják. (A kérdező esetében most éppen lakótárs extrákkal, de kérdés kinek jó ez. Nyilván a csávónak ugye.)
Mosolyogva néz a földre
A szelíd nap sugara,
Mint elalvó gyermekére
Néz a szerető anya.
...
Aludjál hát, szép természet,
Csak aludjál reggelig,
S álmodj olyakat, amikben
Legnagyobb kedved telik.
# 57: Neked kéne felcsapnod egy szótárt, mert te nem érted a szitut. Ki mondta neked, ki mondta itt a kérdezőnek, hogy a pali vele akarja leélni az életét? A pali már előre készül rá mi lesz, ha külön mennek. Úgy látszik ez rajtam kívül k_rvára nem esett le senkinek.
A másik dolog:
Nyugodtan pontozhattok le, k_rvára nem érdekel, én is mindenkinek 0%-ot adok nem kell befosni.
Ittazősz#
Tudod normáliséknál, ha megkéri valaki valakinek a kezét, az azért van, mert vele tervez.
#59:
A pali mondta Neki! :
" 1 éve vagyok a menyasszonya."!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!