Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A saját házában lakbért kér tőlem?
Ez szimplán szánalmas. Én biztosan otthagynám, egy ilyen emberrel nem szeretném összekötni az életem.
2016. szept. 13. 09:52
remélem elköltöztél már tőle.
ő lesz a férjed? ... na gondolkozzál el.
2016. szept. 13. 09:56
Na persze csajok, nyilván elhagynátok a gazdag palit a havi 35 miatt... :)
2016. szept. 13. 10:01
egyébként teljesen igazságos lenne, hogy ha gyerek születik a gyerek lakhatási költségeinek a felét is s nő fizesse. Tehát, akkor nyilván emelkedni fog a bérleti díj.
2016. szept. 13. 10:08
Ez egy idióta.
17%-os te meg ne játszd már a nem létező eszedet!! Ha el is veszi feleségül a csajt, a házasság előtt szerzett vagyon saját, ahogy itt már páran próbálták veled megértetni eredménytelenül. Tehát ha el is válnak, az a ház csak a pasié marad senki másé. ergo ezzel csak a csaj veszthet, mert pénzt lapátol egy olyan házba ami sosem lesz az övé.
a nagy nőgyűlöletben gondolkodhatnál is néha.
2016. szept. 13. 11:19
#103: itt nem a havi 35-ről van szó. Tudod egy házasság nem erről szól. Nem tudom milyen kapcsolataid lehettek, de, ha Te pusztán azért, mert a pasi pénzes, elviselnél egy ilyen sz@rházi, kicsinyes húzást... Hát... Csak gratulálni tudok az értékrendedhez. Itt már messze nem a bérletidíj a gond.
2016. szept. 13. 11:50
H_Vivien: ez így elmondva szép, de két ugyanolyan kapcsolatból, ahol csak annyi a különbség,hogy az egyikben a pasid is 150et keres és felesbe albérleteztek és a másik meg ilyen mint itt a kérdezőé, megnézem merre döntenél ténylegesen.
2016. szept. 13. 12:17
Egy kicsivel keresek kevesebbet mint a kérdezo párja, és még az én bevételem mellett is ez a 35ezer annyira elenyészo osszeg, hogy nem lenne pofám elkérni, még akkor sem ha jogosnak érezném (nem érzem annak).
2016. szept. 13. 19:27
93-as vagyok.
Igen, utána néztem és igazatok van abban, hogy a hozott vagyon nélkül itt igazából semmire nem megy a kérdező...
Mellesleg leírtam, hogy szerintem hülyeség amit a párja művel.
A kérdező helyébe lehet, hogy ennyit nem gondolkodtam volna a szakításon. No de mindegy is.
Remélhetőleg megoldódik a problémája.
2016. szept. 15. 00:10
Nem döntenék, egy ilyen helyzetben lelépnék. Hidd el. Akkor elmondom, semmi titok nincs benne. Adott vagyok én, GYES-en lévő anyuka. A keresetem pontosan 41 000 Ft. 28 800 Ft a GYES és 12 200 Ft a családi pótlék. Ez nem titok, minden GYES-en lévő anyuka tudja. A férjem ennek a nagyon sokszorosát keresi havonta. De soha nem volt ez vita köztünk, soha nem akart bérleti díjat kérni vagy ilyen hü.lyeséget. Közös kasszán élünk, én fizetem az én keresetemből amire telik, a többi kiadás az Övéből megy. Így normális az én szemszögből. Persze attól még lehet másnak más a normális, akár ez is, de senki ne mondja nekem, hogy ez nem ingatja meg gyökereiben a kapcsolatot. Nem a 35e forintról van szó, hanem az elvekről. Arról, hogy házastársak lesznek, EGYÜTT közösen, nem pedig lakótársak. De persze ahány ház annyi szokás, elfogadom. De attól még nézhetek bután a helyzetre, nem?
2016. szept. 15. 13:18
Kapcsolódó kérdések: