Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A saját házában lakbért kér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A saját házában lakbért kér tőlem?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt, 1 éve vagyok a menyasszonya.Albérletben laktunk 2 évig mert ő 2.5 éve eladta a lakását hogy majd vesz egy másikat. Na, most vett....szóval külön kasszán voltunk.Mindenki mindent felezett. Én 27 vagyok 150.000 a fizum ő 37 és 450.000ft. :) konkrétan padlót fogtam amikor a beköltözésünkkor közölte velem hogy albérlet díj 35.000ft a rezsi fele amivel nincs is semmi gond. :)
2016. szept. 12. 19:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/112 A kérdező kommentje:

Ittazősz

Te vagy a b.r.m! Mindenki érti, csaj te vagy ilyen értetlen f..

2016. szept. 12. 19:53
 32/112 anonim ***** válasza:
93%
Nem értem azokat a válaszolókat, akik szerint ez így oké. Azért, mert a pasi vett magának egy lakást, miért kéne a csajnak lakbért fizetnie? Világosan írta is a kérdező, hogy előtte is mindent feleztek és ez így oké volt neki. De itt most konkrétan arról van szó, hogy a pasi magának, nem kettejüknek, magának vett egy lakást, és fizettet a barátnőjével lakbért. Azért ez így szerintem durva. Az oké, hogy a rezsit felezik stb. de a lakbér az már abszurd. Ebből az jön le, hogy ő csak elszállásolja a lányt, nem tervez vele közösen kicsit sem.
2016. szept. 12. 19:57
 33/112 anonim ***** válasza:
98%

És te még komolyan vele vagy?! Miért???!!!

Nőként mondom:

Házassági szerződést minden zokszó nélkül aláírnék. A többi orbitális baromság.

Külön kasszával nem lehet házastársi, vagy élettársi kapcsolatot folytatni normálisan. Eleve itt bukott volna nálam a kapcsolat. Normális költségvetést sem lehet így csinálni. Nem is beszélve a gyerekekről. Kész vicc az egész.

Ami meg az albérleti díjat illeti...Most komolyan, szerintem ez a pasi arra játszik, hogy elhagyd. Aki kicsit is szereti a párját nem ilyen sz*rrágó.

34/112 anonim ***** válasza:
98%

#28:

Te gyökér! Sok minden lehet ilyen esetben elfogadható és nem, de az albérleti díjnak nevezett lakás hozzá járulás egy hatalmas szarrágás! Fogd már fel! Pl. van kocsija a palinak, akkor ok, hogy közös a benzinpénz, ha mennek valahová, de ne kérjen már 300Ft. alapdijat és 250Ft-ot kilométerenként...

35/112 anonim ***** válasza:
97%
Csak szólok, itt még szó sincsen férjről és feleségről...
2016. szept. 12. 20:03
 36/112 anonim ***** válasza:
98%

ittazősz

Nagyon összetört egy nő, ugye? De légyszi nem legyél már ekkora barom!

2016. szept. 12. 20:03
 37/112 anonim ***** válasza:
36%

#35:

A p*csáját rakja bele, és azt is viszi el griz esetén, plusz max. a közösen vett és kapott ingóságok felét. Viheti még, ha közösen újították fel, az érték növekedés felét.

2016. szept. 12. 20:04
 38/112 anonim ***** válasza:
20%
Sejtitek ki probal lepontozni? :D
2016. szept. 12. 20:05
 39/112 anonim ***** válasza:
98%

Ittazőz,

Anyukád is fizet apukádnak, amiért nála lakik? Sőt, remélem veled is fizettettek albérleti díjat még otthon laktál...persze...értjük, a sok hülye jön szembe az autópályán, csak te vagy helikopter.

2016. szept. 12. 20:05
 40/112 anonim ***** válasza:
0%
Az élet bizony kemény. Vége már azoknak az időknek mikor mindent a férfi vásárolt, fizetett. A kérdezőnek értem én, hogy az tetszene, ha a pali fizetne mindent helyette, ő csak éldegéljen kiskirálynő módjára, de úgy néz ki, hogy a szíve választottja ezt nem támogatja.:)
2016. szept. 12. 20:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!