Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Összeköltözés úgy, hogy nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeköltözés úgy, hogy nekem nincs saját keresetem?

Figyelt kérdés

Párom 22 éves, egyetemista, dolgozik és albérletben él. Én 18 éves vagyok, 2 éve vagyunk együtt. Szeptemberben kezdem a 12. osztályt. Nagyon szeretjük egymást, minden rendben van a kapcsolatunkkal, felvetette hogy hozzá költözhetnék. Nagyon jó lenne és úgy érzem készen állunk rá, viszont úgy, hogy nincs saját keresetem és még tanulok nem akarok belemenni. Ő azt mondja, ne aggódjak a pénzügyi dolgok miatt, de nem akarok eltartott lenni. Ha a szívemre hallgatnék, nem gondolkodnék egy percet sem, de sajnos az összeköltözés nem ilyen egyszerű.

Szerintetek mi lenne a helyes döntés?

2016. júl. 8. 13:46
1 2
 1/15 MilitaryTurtle ***** válasza:
81%

Ez az érzem hogy fel vagyok rá készülve nagyon nonszensz.. :-)

Várjatok vele szerintem.

2016. júl. 8. 13:48
 2/15 anonim ***** válasza:
27%
Az ilyenekből lesznek a 20 éves anyukák. Sok sikert.
2016. júl. 8. 13:48
 3/15 anonim ***** válasza:
35%
22 évesen még lóf_szt sem tud az életről. Eltartottnak akar, hogy munka után legyen kivel szexelnie. Szerintem ne menjél bele.
2016. júl. 8. 13:49
 4/15 anonim ***** válasza:
51%

2 év után, miért ne költözhetnétek össze?

Ha azt mondja, ne aggódj, akkor menj bele. Ha kellemetlenül érzed magad, akkor menj el diákmunkára, legalább valamennyivel te is hozzá tudsz járulni a költségekhez. De azért majd a tanulás legyen az első. :)

2016. júl. 8. 13:49
 5/15 anonim ***** válasza:
90%

Hülyeség. Valószínűleg a diákmunkás fizuja épp elég arra, hogy magát eltartsa, de még egy embert, már necces.

Várjatok még egy évet, kezdjél el most gyűjtögetni, melózni, aztán majd ha már egyetemre mész, akkor összeköltözni. Ha szeretitek egymást, akkor akkor is szeretni fogjátok egymást és megoldjátok így, ahogy eddig is tettétek.

Ez nem lóverseny, nem kell sehova rohanni és nem maradtok le semmiről.

2016. júl. 8. 13:53
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Diákmunkára persze. Dolgozz annyit, hogy tanulni is legyen időd mellette. Ha sokat dolgozol tanulni nincs időd, ha keveset akkor meg sz_rra sem elég az a pénz.
2016. júl. 8. 13:54
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is menni akarnék a helyedben, de jobb ha vártok még ezzel. Aludj nála sokat, de ne cuccolj hozzá. A szüleid sem hiszem hogy értékelnék az ötletet. 20/N
2016. júl. 8. 14:02
 8/15 anonim ***** válasza:
92%
Biztos, hogy nem. Tole keregetnel majd penzt tamponra meg tizoraira? Vagy anyukadtol? Az osszekoltozes a felnotteknek van, nem iskolas gyerekeknek.
2016. júl. 8. 14:07
 9/15 A kérdező kommentje:

Miért lennék 20 évesen anyuka és miért csak szexre kellenék neki..? Marhaság..

Köszönöm a válaszokat! :)

2016. júl. 8. 14:56
 10/15 anonim ***** válasza:
16%
Úgyis a saját fejed után mész. Ha a szüleidre nem hallgatsz minden hiába.
2016. júl. 8. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!