Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözés úgy, hogy nekem nincs saját keresetem?
Párom 22 éves, egyetemista, dolgozik és albérletben él. Én 18 éves vagyok, 2 éve vagyunk együtt. Szeptemberben kezdem a 12. osztályt. Nagyon szeretjük egymást, minden rendben van a kapcsolatunkkal, felvetette hogy hozzá költözhetnék. Nagyon jó lenne és úgy érzem készen állunk rá, viszont úgy, hogy nincs saját keresetem és még tanulok nem akarok belemenni. Ő azt mondja, ne aggódjak a pénzügyi dolgok miatt, de nem akarok eltartott lenni. Ha a szívemre hallgatnék, nem gondolkodnék egy percet sem, de sajnos az összeköltözés nem ilyen egyszerű.
Szerintetek mi lenne a helyes döntés?
Ez az érzem hogy fel vagyok rá készülve nagyon nonszensz.. :-)
Várjatok vele szerintem.
2 év után, miért ne költözhetnétek össze?
Ha azt mondja, ne aggódj, akkor menj bele. Ha kellemetlenül érzed magad, akkor menj el diákmunkára, legalább valamennyivel te is hozzá tudsz járulni a költségekhez. De azért majd a tanulás legyen az első. :)
Hülyeség. Valószínűleg a diákmunkás fizuja épp elég arra, hogy magát eltartsa, de még egy embert, már necces.
Várjatok még egy évet, kezdjél el most gyűjtögetni, melózni, aztán majd ha már egyetemre mész, akkor összeköltözni. Ha szeretitek egymást, akkor akkor is szeretni fogjátok egymást és megoldjátok így, ahogy eddig is tettétek.
Ez nem lóverseny, nem kell sehova rohanni és nem maradtok le semmiről.
Miért lennék 20 évesen anyuka és miért csak szexre kellenék neki..? Marhaság..
Köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!