Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A saját házában lakbért kér tőlem?
#71:
Szavad nem lehet igaz, én meg veszek anyámnak szappant! :)
#70:
Gondolom azon a környéken hasonló lakások 70-ért mennek. Nem is csoda, hogy arra felé 20 ezer egy numera!
Szerintem sokan nem értik, mit szeretne a 0 százalékos válaszoló. Nem azt nem érzi jogosnak, hogy a nő megkapja a lakás felét válás esetén(mert nem kaphatja meg), hanem azt nehezményezi, hogy a férfi szerencsés helyzete miatt a nő mentesül a lakbérfizetés alól, amit eddig fizetett az albérletben, és ezt érzi jogtalannak.
Persze ez is butaság, hiszen a szerzett javakat közösen használják és megosztják egymással a párok.
Gondolj bele, ha tévét venne kérne tévéhasználati díjat? Ha medencét, akkor fürdőbelépőt? Igen, ez nagy érték, de a használatért kapcsolatban ugyanúgy nem kellene pénzt kérni, mint a kisebb értékű tárgyakért.
#75:
Igen, igen!
Viszont, ha Ágnyeszka és én költözünk közös albérletbe, ott lenne bonyodalom!
:D
# 75: Értitek a lóf_szt! Még 8 oldalnyi komment után is a kib_szott albérlőtársas b_romságodat irkálod holott már rég nem arról van szó. A 74-es válaszoló érti nagyjából amiről írtam.
Ti csak kanos p_csös h_lyék vagytok. A legtöbb nő aki azért háborog, mert valakinek más a véleménye, mint nekik és sérti a büszkeségüket. Nézzétek meg azt az idióta 77-es válaszolót már Agnyieszkának tolja a flörtöt a h_lyéje holott azt sem tudja, hogy ez az Agnyieszka egyáltalán milyen nemű. Óvoda megy itt egy rakás sz_rencsétlenséggel.
Szerintem be van csinálva, hogy az anyagi előnyökért vagy vele.
Csak így meg nem jön ki túl szépen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!