Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A saját házában lakbért kér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A saját házában lakbért kér tőlem?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt, 1 éve vagyok a menyasszonya.Albérletben laktunk 2 évig mert ő 2.5 éve eladta a lakását hogy majd vesz egy másikat. Na, most vett....szóval külön kasszán voltunk.Mindenki mindent felezett. Én 27 vagyok 150.000 a fizum ő 37 és 450.000ft. :) konkrétan padlót fogtam amikor a beköltözésünkkor közölte velem hogy albérlet díj 35.000ft a rezsi fele amivel nincs is semmi gond. :)
2016. szept. 12. 19:16
 71/112 anonim ***** válasza:
7%

#71:

Szavad nem lehet igaz, én meg veszek anyámnak szappant! :)

2016. szept. 12. 21:02
 72/112 anonim ***** válasza:
2%

#70:

Gondolom azon a környéken hasonló lakások 70-ért mennek. Nem is csoda, hogy arra felé 20 ezer egy numera!

2016. szept. 12. 21:04
 73/112 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem sokan nem értik, mit szeretne a 0 százalékos válaszoló. Nem azt nem érzi jogosnak, hogy a nő megkapja a lakás felét válás esetén(mert nem kaphatja meg), hanem azt nehezményezi, hogy a férfi szerencsés helyzete miatt a nő mentesül a lakbérfizetés alól, amit eddig fizetett az albérletben, és ezt érzi jogtalannak.

Persze ez is butaság, hiszen a szerzett javakat közösen használják és megosztják egymással a párok.

Gondolj bele, ha tévét venne kérne tévéhasználati díjat? Ha medencét, akkor fürdőbelépőt? Igen, ez nagy érték, de a használatért kapcsolatban ugyanúgy nem kellene pénzt kérni, mint a kisebb értékű tárgyakért.

2016. szept. 12. 21:04
 74/112 anonim ***** válasza:
97%
Értjük mi, hogy mit akar, csak baromság. Hiszen mint már sokan rámutattak az ilyet lakótársnak/albérlőnek hívják.
2016. szept. 12. 21:07
 75/112 anonim ***** válasza:
87%
Sőt egy friss kapcsolat esetében még talán nem is lenne ezzel gond, de 3 év után, esküvő előtt állva, már elég nevetséges.
2016. szept. 12. 21:10
 76/112 anonim ***** válasza:
7%

#75:

Igen, igen!

Viszont, ha Ágnyeszka és én költözünk közös albérletbe, ott lenne bonyodalom!

:D

2016. szept. 12. 21:10
 77/112 anonim ***** válasza:
1%

# 75: Értitek a lóf_szt! Még 8 oldalnyi komment után is a kib_szott albérlőtársas b_romságodat irkálod holott már rég nem arról van szó. A 74-es válaszoló érti nagyjából amiről írtam.

Ti csak kanos p_csös h_lyék vagytok. A legtöbb nő aki azért háborog, mert valakinek más a véleménye, mint nekik és sérti a büszkeségüket. Nézzétek meg azt az idióta 77-es válaszolót már Agnyieszkának tolja a flörtöt a h_lyéje holott azt sem tudja, hogy ez az Agnyieszka egyáltalán milyen nemű. Óvoda megy itt egy rakás sz_rencsétlenséggel.

2016. szept. 12. 21:16
 78/112 anonim ***** válasza:
32%

Szerintem be van csinálva, hogy az anyagi előnyökért vagy vele.

Csak így meg nem jön ki túl szépen...

2016. szept. 12. 21:16
 79/112 anonim ***** válasza:
96%
79 voltam. Ezt kifelé is vállalja amúgy szóval lehet erről beszélni barátokkal vagy ez egy ilyen titok lesz?
2016. szept. 12. 21:17
 80/112 anonim ***** válasza:
79%
#77 mi?!? :D Hova költözök és kivel?!? :DD mán' miért lenne is bonyodalom??? :)
2016. szept. 12. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!