Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A saját házában lakbért kér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A saját házában lakbért kér tőlem?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt, 1 éve vagyok a menyasszonya.Albérletben laktunk 2 évig mert ő 2.5 éve eladta a lakását hogy majd vesz egy másikat. Na, most vett....szóval külön kasszán voltunk.Mindenki mindent felezett. Én 27 vagyok 150.000 a fizum ő 37 és 450.000ft. :) konkrétan padlót fogtam amikor a beköltözésünkkor közölte velem hogy albérlet díj 35.000ft a rezsi fele amivel nincs is semmi gond. :)
2016. szept. 12. 19:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/112 anonim ***** válasza:
98%
Nem is kell beleraknia semmit, Őszike! A lakás a férfi tulajdona és az is marad, ha elválnak akkor is, a feleség semmit nem kaphat belőle. Hallottad azt a kifejezést, h "házasság előtt szerzett vagyon" ? Ejjjj....
2016. szept. 12. 20:07
 42/112 anonim ***** válasza:
98%
Biztos én jövök fura helyről, de én mindig elcsodálkozok az ilyen fillérb_szós "párkapcsolatokon". Hogy lehet így élni, együtt előre tervezni, gyereket vállalni? Mikor hozzám költözött a párom még csak gondolatba se merült föl bennem, hogy így lehúzzam, csak mert ő költözött hozzám. A kötelezőket kifizetjük, mindig teszünk félre is, a maradékot meg együtt, közösen élvezzük. Mi ebben ilyen rohadt bonyolult? Nem értem...
2016. szept. 12. 20:09
 43/112 anonim ***** válasza:
98%
Most azon gondolkoztam, hogy lehet regelve van ide a kérdező párja is, ittazősz néven. :D
2016. szept. 12. 20:13
 44/112 anonim ***** válasza:
98%

"Te barom! nem érted meg, hogy nem albérleti díj csak ÚGY HÍVJA??? És az mennyire fair, hogy elveszel valakit aztán ingyen és bérmentve lakhat a 40 millás lakásodba? Adjon bele a közösbe, teljesen jogos."

Nem. Akkor jogos, ha szépen szerződésbe fektetik, és X évenként megkapja a lakás adott százalékát. Így fair. Úgy nem, hogy a férfi a faszverésére használja. Áh, minek is etetlek. Írd inkább a matekházit, mert anyád elporolja a pecsádat.

2016. szept. 12. 20:13
 45/112 anonim ***** válasza:
0%

Mikor szüleim összekerültek a házunk értékének nagyjából felét anyám fizette és az ő szülei, a másik felét apám és az ő szülei, azaz felesben került kifizetésre a lakás. Most nem tudom miért vált ki ekkora közfelháborodást, hogy a kérdező férjének nem tetszik, hogy ő fizette ki az egész lakást.

Gondolom kérdező azért felajánlod majd a párodnak, hogy egy összegben kifizeted neki a lakás értékének a felét a szüleid segítségével és akkor mindkettőtöké jogosan lesz az ingatlan. Után gondolom a férjecskéd sem kéne már lakbér néven futó támogatást tőled.

Mert na azért az luxus, hogy a nő ingyen beköltözik, holott egy rohadt forintot nem adott a lakásba.

2016. szept. 12. 20:14
 46/112 anonim ***** válasza:
98%
Szóval akkor nekem is bérleti díjat kellene szednem a férjemtől, mert az én lakásomban lakunk, "ittazősz"?
2016. szept. 12. 20:15
 47/112 anonim ***** válasza:
97%
:D:D :D erre én nem gondoltam, de most, hogy mondod... xDD
2016. szept. 12. 20:16
 48/112 anonim ***** válasza:
98%

Gondolom az elmúlt három évben tudott félretenni, amíg te épp kijöttél a pénzből. Azért tudott takarékoskodni, mert mindent felesben fizettetek és így jobban jön ki, mint egyedül.

Szerintem ez pont elég hozzájárulás volt a lakásához...

Abba se szólhattál bele, milyen a ház, mennyi lesz a rezsi, stb.

A helyedben közölném, hogy bocs, de keresek egy olcsóbb albérletet, ahol nem kell szexelni a tulajjal.

A pasidnak fontosabb a pénze, mint te.

Nem lesztek soha egy család, hiába házasodtok össze.

Nem csodálom, hogy elkeseredtél.

Még fiatal vagy, lépj ki időben, és kezdj új életet!

(Ő meg verje a farkát a lakásába.)

2016. szept. 12. 20:16
 49/112 anonim ***** válasza:
96%
# 44-nek szólt a "mosoly".... :D
2016. szept. 12. 20:17
 50/112 anonim ***** válasza:
98%
Őszike. Hallottál már arról, hogy az ingatlan valakinek a nevén van? Akkor az övé, és ameddig nincs papíron kifizetve a fele, addig az is marad. Ergo a kérdező fizetgethet, de igazából a kútba szórja a pénzt, mert soha nem lesz a lakásból semmi az övé, maximum ha vért pisálva igazolja, hogy költött rá. Ez most így nincs. Így a faszié a lakás. Azért pedig nem fizetünk havi közel 40-et, mert az életünk párja (?) egy szarrágó gyökér.
2016. szept. 12. 20:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!