Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te férfiként megvennél néha a párodnak olyan dolgokat amire nagyon vágyik de neki nem telik rá a saját pénzéből?
Az én párom egyszer erre azt mondta, hogy az ilyen dolgokat még szívesebben veszi meg nekem (bár ritkán van ilyen vágyam), mert tudja, hogy nagyon örülnék neki, és ő is imád adni :)
25 N
Ne haragudj, de ha együtt élek valakivel, akkor nálam a közös kassza alapvető. Elvégre hogy néz az majd ki, ha én elmegyek nyaralni Görögországba, ő meg nézi a képeket, mert neki nem telik rá?! Vagy ha lesz egy gyerekünk, akkor felezzük a költségeket, és ami a GYES-ből megmarad, azt mind beoszthatja?!
Akivel meg nem tervezek ilyeneket, tehát közös jövő, nyaralással, idővel gyerekkel, azzal meg nem élek együtt.
Ergo amit én keresek, az is megy a közösbe, tehát vagy van pénzünk cipőre, vagy nincs pénzünk.
Ilyen nincs, hogy én jól keresek, a párom meg számolgatja a filléreket, hogy az alapvetőeket ki tudja gazdálkodni.
Neked nem párod van ezek szerint, legfeljebb van valami csajod, akit rendszeresen kúrogatsz.
Ha elmondja a vágyait, akkor azt megpróbálom teljesíteni.
Ez a motivál, ezért érdemes naponta dolgozni menni.
Mondjuk volt olyan vágya amivel nem értettem egyet, mert pénzkidobásnak tartottam ,abba nem szálltam bele.
38F
Ha nem közös a kassza, te veszel amit akarsz, a párodnak meg számolgatnia kell a pénzét, akkor nem együtt éltek, csak lakótársak vagytok akik néha dugnak.
Akivel együtt élek azzal a kasszám is közös.
Itt most nem arról van szó, hogy havonta százezreket költ el az egyik vagy másik fél. Ezt hozzátenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!