Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha a feleségetek a tudtotok nélkül a saját nevére hitelt vesz fel egy számotokra vad idegennek?
Én kérek elnézést de a feleséged egy hiszékeny hülye, az az ismerõs úgy elfog tûnni, hogy többé az életben nem látja.
Én elbeszélgetnék a drága fejével, hogy ezt mégis, hogy a fenébe képzelte? Meg megmondanám, hogy: azt hittem egy csapat vagyunk és együtt hozzuk meg a fontosabb döntéseket, nem tudtam, hogy ennyire se méltatsz meg titkaink lennének
...
Tudomásul fenném, hogy megszüntette a házassági közösséget...
Amúgy se lehettek egy boldog pár, ha tudja, hogy te "nem engedsz" meg valamit, nem az apja vagy.
A szívás az, hogy a provident hírhedtek drága, és a pénz felét nagy eséllyel neked kell majd fizetned.
Megnéztem, 330 ezer tájban.
Börtönbe kerülnék, mert biztos elítélnének a tettemért.
De te kezdjél spórolni, elsősorban az asszonyon. Nincs új ruha, cipő, stb...
Semmit sem tehetsz, nő létére ő a felsőbbrendű lény. Mivel a feleséged, neked csak annyi a dolgod, hogy visszafizesd a kölcsönt. Ha elválsz tőle, akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!