Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a jovendobeli ferjetek/felesegetek mas vallasu mind a sajat vallasok akkor atvenned a ferjed/feleseged vallasat vagy megtartanad a sajat magadet?
Azert kerdezem mert en es a parom kulombozo vallasuak vagyunk, s hatarozatlan vagyok ebben a terben mert nem tudom hogy atvegyem vagy sem a ferjem vallasat
Koszi elore is a valaszokat
Most vagy van vallásod vagy nincs?
Ha van, akkor miért változtatnád meg? Ha nem aszerint élsz akkor tökmindegy, a másikat se tartanád, ha pedig aszerint élsz, akkor nem változtathatod meg, mert ez a hited.
Mi is kulonbozo vallasuak vagyunk a volegenyemmel, de ha meghazasodunk mindenki marad a sajat vallasanal, csak meg kerdes, hogy a gyerekunk milyen legyen?
Ha aktualis lesz, akkor majd kozosen dontunk! :D
Sok boldogasot kivanok barhogy is dontesz!
Pont azt próbáltam elmagyarázni, hogyha a vallásod jelent neked valamit, akkor eszedbe sem jutna megváltoztatni.
Ha pedig nem jelent semmit, akkor a másik se jelentene semmit, akkor meg minek változtatni?
3 éve vagyunk házasok.A feleségem református, én katolikus vagyok.
Katolikus esküvőm volt, a feleségemnek mégsem kellett rekatolizálni, sőt vele szemben a szertartás folyamán egyéb engedményeket is tett a pap.
A keresztényeknél ez nem jelent problémát.
Más a helyzet ha keresztény-nem keresztény házasságáról van szó.
Kérdezd meg a papot, nekik van erről egy hivatalos táblázatuk...
Attol fugg milyen vallasrol van szo, es a paromnak mennyire lenne fontos ez!
Pl. ismerek olyan magyar not, akinek a ferje muszlim es a no is atvette a muszlim vallast, hiszen a ffi-nek ez nagyon fontos volt.
Nalatok milyen vallasrol van szo?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!