Mit akarnál? Megtartanád?
Én megtartanám,bár nekem nehéz lenne megszülni. xd :D
14/F
nem tartanám meg, nem csak 18 év alatt, hanem soha
persze ott van még az örökbe adás, de az nem olyan, hiszen mégiscsak létezik az a gyerek, szóval abortusz
egyébként nézd meg a tini mamik c. sorozatot ha érdekel a téma
18 éves kor alatt nem igazán van még olyan, hogy komoly kapcsolat. Szóval elvetetném, akár én lennék, akár a lány anyja/apja.
Ha ahhoz felnőttnek érezte magát, hogy széttegye a lábait, akkor ahhoz is legyen érett, hogy elvetesse és elgondolkozzon rajta, mi is az a szex.
A gyerekemtől,ha 18 év alatt terhes lenne,akkor megkérdezném,hogy ő meg szeretné-e tartani a babát.Ha azt mondja,hogy nem,akkor támogatom,elviszem az abortuszra.Ha azt mondja,hogy igen,akkor próbálnám rávilágítani arra,hogy az anyaság mivel jár.Aztán amennyit tudnék neki segíteni,annyit segítenék és iskolába járatnám továbbra is.
Ha most valamilyen úton-módon becsúszna nálam egy baba,akkor megkérdezném anyát,hogy milyen lehetőségeim vannak.Nem akarnék abortuszt,munkába állnék,sokat segítenék anyának,ha megtarthatnám akkor is,ha nem tarthatnám meg akkor is.Mindenképp letenném az érettségit,ha tudnám időben a baba mellett.És majd alakulna valahogy.Szerencsére még nem élek nemi életet,így ilyen veszély nem fenyeget.Nem vagyok ilyen felelőtlen ember,hogy nem biztonságos anyagi háttérbe szüljek gyereket.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!