Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem akarnál bosszút állni, ha...

Nem akarnál bosszút állni, ha így megalázna valaki?

Figyelt kérdés

Tegnap este összefutottam a párom munkatársával. Nincsenek jóban, ez a férfi folyamatosan kibeszéli a páromat.

Kivillantott egy 20 ezrest, hogy ennyit fizet egy közös éjszakáért. Legszívesebben felképeltem volna, helyette szembe köptem.

Nem akarnátok bosszút állni? Elmeséltem a páromnak, azt mondta hagyjam a fenébe, úgysem tudok vele mit csinálni.

Csakhogy apukám unokatestvére a főnöke. (Páromnak és a férfinek is)

Tudom, hogy szemétség lenne, de elintézem (legalábbis megpróbálom), hogy kirúgják.

2010. aug. 10. 08:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%
a szembe köpés azt hiszem egyértelmű volt, hogy ne nézzen már annak. ne foglalkozz vele, ezzel adod a tudtára legjobban, hogy mennyire egy jelentéktelen kis féreg a szemedben
2010. aug. 10. 08:41
 2/15 anonim ***** válasza:
97%

Igaza van a párodnak.

Szimpatikus fickó. :)

A pasit tényleg hagyd a felébe. Megbünteti ő saját magát. Ne szennyezd be a kezed.

2010. aug. 10. 08:41
 3/15 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem a szembeköpés egyértelmű volt.

Ne rugasd ki, mert ezzel az ártatlan családot is büntetnéd.

2010. aug. 10. 08:42
 4/15 A kérdező kommentje:
Nincs családja. Egyedül él, és 17-18 éves csajoknak "csapja a szelet".
2010. aug. 10. 08:43
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ott és akkor te ezt "lerendezted". Hagyd.
2010. aug. 10. 08:44
 6/15 anonim ***** válasza:
69%
Jó dolog a nyugodt életszemlélet, irigylem azoktól, akiknek megy. Ebben a kérdésben inkább a te verziódat pártolnám mégis. Itt lenne az ideje, hogy rájöjjön, nem midenki hagyja rá a hülyeségeket. Okosan intézd.
2010. aug. 10. 08:46
 7/15 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam, hogyha hibázik, akkor azt mondaná neki a főnök, hogy ki van rúgva.
2010. aug. 10. 08:47
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

A bosszú csal lesüllyeszt téged az ő szintjére. Ezen még megsértődni sincs okod, sem megbántódni, mert nem vagy az a fajta nő,akit egy húszezresért meg lehet kapni, tehát nem nézett annak.... csupán egoista és hülye.

Igazából még szembe sem köptem volna, mert ezzel is csak őt szórakoztattad. Inkább széles mosolyra húztam volna a számat, és halálos nyugalommal,már-már kedvesen odalöktem volna neki valami olyasfélét, hogy:" Drágám, nincs az a pénz, hogy én veled egy légtérben legyek egy éjszakát...az undoromat nem lehet lefizetni..."

2010. aug. 10. 08:49
 9/15 anonim ***** válasza:
59%

Ha jó munkaerő,úgyse fogják kirúgni akárhányadik rokon miatt.Max.magadat teszed nevetségessé,meg a párod tünteted fel rossz színben,hiszen hol a bizonyíték,hogy így történt,nyugodtan mondhatja a fickó,hogy féltékenyek vagytok,hogy ő a jobb és így akarjátok kitúrni.

Úgyhogy,hajrá,max annyit mond a főnöke,hogy mi a túrónak ajánlott fel ennyi pénzt olyannak,aki feleannyit se ér meg.

2010. aug. 10. 08:52
 10/15 A kérdező kommentje:

ma 08:52

Majd meglátjuk.

Ha te fele annyit sem érsz, az a te dolgod...

2010. aug. 10. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!