Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem akarnál bosszút állni, ha...

Nem akarnál bosszút állni, ha így megalázna valaki?

Figyelt kérdés

Tegnap este összefutottam a párom munkatársával. Nincsenek jóban, ez a férfi folyamatosan kibeszéli a páromat.

Kivillantott egy 20 ezrest, hogy ennyit fizet egy közös éjszakáért. Legszívesebben felképeltem volna, helyette szembe köptem.

Nem akarnátok bosszút állni? Elmeséltem a páromnak, azt mondta hagyjam a fenébe, úgysem tudok vele mit csinálni.

Csakhogy apukám unokatestvére a főnöke. (Páromnak és a férfinek is)

Tudom, hogy szemétség lenne, de elintézem (legalábbis megpróbálom), hogy kirúgják.

2010. aug. 10. 08:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
45%

08.29:Te most tényleg röhejjessé akarod tenni magadat az apukád unokatestvére elött?

Én szóltam....

Nincs az a főnök,aki kirúgná a jó munkaerőjét,azért,mert beszólt valakinek.

Viszont ez az árulkodosdi elég dedósnak tűnik.

Maradj nyugton,mert annyit fogsz elérni,hogy a párod fog rosszuljárni.Kérdezd meg csak tőle,ha nekem nem hiszel.

Mit gondoosz,ki akar olyannal együtt dolgozni,akinek a barátnője bejár a főnökhöz cirkuszolni,hogy rúgja ki a munkatársát,mert csúnyát mondott neki?Nem tudom hány éves vagy,de nőjj már fel.De legalábbis beszélj a barátoddal mielött hülyeségeket csinálnál.

2010. aug. 10. 09:14
 12/15 anonim ***** válasza:
Szívesen bosszút állnék, az biztos, de nem vagyok olyan személyiség, meg később ez visszajöhet kamatostul.
2010. aug. 10. 09:38
 13/15 anonim ***** válasza:
Szembeköpés, pofonvágás rendben van ebben a helyzetben. Jól tetted. Másnak is ezt kéne tennie hasonló helyzetben, kevesebb nagypofájú zaklató lenne (pedig én abszolút nem vagyok az agresszió híve). Viszont ezzel vége. Kompenzáltad a sérelmedet. Ezek után fölösleges a dologgal a továbbiakban foglalkoznod. Nyilván a leköpetés elriasztotta ezt a b.unkó embert attól, hogy újra beszóljon neked. Megváltoztatni meg úgysem tudsz egy ilyen seggf.ejet. Majd az élet őt is megtanítja egyszer az alázatra, ahogy előbb-utóbb mindenkit megtanít. Légy magadra büszke, a legtöbb nő nem merte volna ezt megtenni. De zárd le magadban az ügyet érzelmileg. A kompenzáció megtörtént, te kerültél ki erkölcsi győztesként az esetből, nincs szükséged további bosszúra. Te vagy a nyertes.
2010. aug. 10. 12:20
 14/15 anonim ***** válasza:
ez baromi megalázó,jól tetted h leköpted. Én elmondanám a helyedbe apukád unokatestvérének h milyen undorító ajánlatott tett,meg oylanokat is mondanék h a párodat is azzal traktálja h megcsalod vele,stb.. hátha kirugja h ne menjen szét a ti kapcsolatotok
2010. aug. 10. 12:47
 15/15 A kérdező kommentje:

Átgondoltam a dolgokat.

Elmondtam apukám unokatestvérének hogy az ő alkalmazottja mit művelt. Azt mondta elbeszélget vele, és majd dönt.

És megkérdezi a női dolgozókat, hogy őket nem zaklatta-e.

Ha csak egy is igent mond, akkor kirúgja.

2010. aug. 10. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!