Nem akarnál bosszút állni, ha így megalázna valaki?
Tegnap este összefutottam a párom munkatársával. Nincsenek jóban, ez a férfi folyamatosan kibeszéli a páromat.
Kivillantott egy 20 ezrest, hogy ennyit fizet egy közös éjszakáért. Legszívesebben felképeltem volna, helyette szembe köptem.
Nem akarnátok bosszút állni? Elmeséltem a páromnak, azt mondta hagyjam a fenébe, úgysem tudok vele mit csinálni.
Csakhogy apukám unokatestvére a főnöke. (Páromnak és a férfinek is)
Tudom, hogy szemétség lenne, de elintézem (legalábbis megpróbálom), hogy kirúgják.
08.29:Te most tényleg röhejjessé akarod tenni magadat az apukád unokatestvére elött?
Én szóltam....
Nincs az a főnök,aki kirúgná a jó munkaerőjét,azért,mert beszólt valakinek.
Viszont ez az árulkodosdi elég dedósnak tűnik.
Maradj nyugton,mert annyit fogsz elérni,hogy a párod fog rosszuljárni.Kérdezd meg csak tőle,ha nekem nem hiszel.
Mit gondoosz,ki akar olyannal együtt dolgozni,akinek a barátnője bejár a főnökhöz cirkuszolni,hogy rúgja ki a munkatársát,mert csúnyát mondott neki?Nem tudom hány éves vagy,de nőjj már fel.De legalábbis beszélj a barátoddal mielött hülyeségeket csinálnál.
Átgondoltam a dolgokat.
Elmondtam apukám unokatestvérének hogy az ő alkalmazottja mit művelt. Azt mondta elbeszélget vele, és majd dönt.
És megkérdezi a női dolgozókat, hogy őket nem zaklatta-e.
Ha csak egy is igent mond, akkor kirúgja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!