Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tennétek ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha a párotok többször megalázna?

Figyelt kérdés
13 évnyi házasság után már azt érzem elég volt! Nem tudok..nem lehetek nő mellette. Olyannyira rátelepedett az életemre, hogy úgy érzem nem kapok tőle levegőt. Az ő életét élem és nem a sajátomét..belefáradtam nagyon, szomorú és elkeseredett vagyok. Már teljesen elhidegültem tőle..én szégyenlem ha mások előtt megaláz mert szerinte egy anyának feleségnek az a dolga aki mos, főz takarít és gyereket nevel..ezenkívül semmi! De bezzeg ha neki kedve van a haverokkal lenni az természetes dolog..már a váláson gondolkozom erősen...:/
2011. ápr. 2. 23:15
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
77%
egy életed van, és rajtad áll, azt mivel rontod el.....
2011. ápr. 2. 23:17
 2/30 anonim ***** válasza:
4%

"egy anyának feleségnek az a dolga aki mos, főz takarít és gyereket nevel..ezenkívül semmi!"

ez így van! ő a férjedurad, hallgass rá!

2011. ápr. 2. 23:19
 3/30 anonim ***** válasza:
79%
dobd ki a p.csába..
2011. ápr. 2. 23:22
 4/30 anonim válasza:
32%
beszéljétek meg...
2011. ápr. 2. 23:26
 5/30 anonim ***** válasza:
83%

Ez bantalmazas, és önpusztitas benne maradni.

Ha el tudod tartani Magad, mindenkeppen lépj hamar, ha nem, akkor addig menekulj el rokonhoz vagy menedekhazba, és tord a fejed azon, hogyan tudnal megélni. Meg persze a kozos vagyon fele a Tied, és a valast bantalmazas cimen el lehet inditani.

2011. ápr. 2. 23:29
 6/30 A kérdező kommentje:
vele nem nagyon lehet ilyenről beszélni mert ez neki természetes dolog, a másik hogy ezt kb 3-4 évente eljátszuk hogy jobb lenne külön de eddig hittem benne, már nem tudok. Amikor látja rajtam hogy megnyugodtam kezdődik előlről...
2011. ápr. 2. 23:30
 7/30 A kérdező kommentje:
bántalmazás..sajnos az is volt szó szerint:( igaz már 6 éve nem ütött meg de előtte bizony sokszor kaptam hozzáteszem egy másik nő miatt...
2011. ápr. 2. 23:31
 8/30 anonim ***** válasza:
90%

Semmiképpen ne legyél a cselédje! Ha 13 év után így viselkedik, mi lesz 10-20 év múlva? Addig kellene valamit tenned, amíg van még önbecsülésed. Ha sikerül elvennie azt is, már mindig a szolgája maradsz. Legrosszabb esetben kirúg, miután felnevelted a gyerekeket és szerez egy új, fiatal csicskát magának.

Mikor kezdődött nála ez a viselkedés?

2011. ápr. 2. 23:32
 9/30 anonim ***** válasza:
57%
Hogy hogy másik nő miatt bántott?!
2011. ápr. 2. 23:33
 10/30 anonim ***** válasza:
100%

Ne rontsd tovább az életed! Ha már nem szereted, menni kell mellőle!

Én is férfi vagyok, de ezt nem szeretém a páromtól.Lépj ki ebből, ameddig nem mész tönkre!! 42/F.

2011. ápr. 2. 23:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!