Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tennétek ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha a párotok többször megalázna?

Figyelt kérdés
13 évnyi házasság után már azt érzem elég volt! Nem tudok..nem lehetek nő mellette. Olyannyira rátelepedett az életemre, hogy úgy érzem nem kapok tőle levegőt. Az ő életét élem és nem a sajátomét..belefáradtam nagyon, szomorú és elkeseredett vagyok. Már teljesen elhidegültem tőle..én szégyenlem ha mások előtt megaláz mert szerinte egy anyának feleségnek az a dolga aki mos, főz takarít és gyereket nevel..ezenkívül semmi! De bezzeg ha neki kedve van a haverokkal lenni az természetes dolog..már a váláson gondolkozom erősen...:/
2011. ápr. 2. 23:15
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Ha jobban belegondolok mindig is ilyen volt én tűrtem...de már nem megy feszült vagyok és ideges. Ja és állítólag szeret, csakhogy mondani bármit lehet..
2011. ápr. 2. 23:34
 12/30 anonim ***** válasza:
75%
A szobeli bantalmazas is bantalmazas es alattomosabb es pusztitobb, mint a fizikai. (35/L)
2011. ápr. 2. 23:34
 13/30 A kérdező kommentje:
Úgy másik nő miatt hogy évekig tartotta egy nővel a kapcsolatot-akivel csak beszélgetett- (na persze) és a nő miatt feszült volt és rajtam töltötte ki ez hétvégente történt amikor itthon tartózkodott és nem tudott a nővel "beszélni".
2011. ápr. 2. 23:36
 14/30 anonim válasza:
90%
Szia,szerintem mihamarabb válj el tőle.Én 9 év élettársi kapcsolatban voltam,mindig dolgoztam,míg a volt párom egy napot sem,haverjaival lógott folyamatosan,ha mondtam neki,hogy keressen melot,az volt pénzéhes vagyok,nekem semmi sem elég..,sokszor szétköltöztünk,mivel a szüleinél laktam.Gyerek nem lett a kapcsolatból,de ha lett volna akkor is elhagytam volna,egyszer betelik a pohár mindenkinél..És ezt te tudod,nálad mikor jön el ez az idő.Nekem kellett 5 év amire megértettem,nem lehet megváltoztatni...Most egy éve,hogy külön élünk és bánom,hogy nem tettem meg előbb ezt a lépést,azóta minden kezd jóra fordulni,úgy hogy ne félj semmitől tedd meg,ha úgy érzed meg kell tenned.Még hány évet akarsz neki adni az életedből?????Ezt te tudod...sok sikert.szia.
2011. ápr. 2. 23:38
 15/30 anonim válasza:
89%
egyszer elsz .... hadd a fenebe .........
2011. ápr. 2. 23:41
 16/30 anonim ***** válasza:
82%

Biztso hallottad, hoyg a statisztikak szerint azok a nők, aki egyedul élnek, tovabb élnek házas nőtársaiknál - mig azok a ferfiak, aki hazassagban élnek, tobvabb élnek egyedul élő férfitársaiknál. A ferjed a házasság előttről eredő feldolgozatlan dühvel él, és Téged hasznal boxzsáknak, akin levezetheti. 13 ev alatt nem tudtad meggyogyitani, kudarcot vallottál a lelkéért folytatott kuzdelemben a gonosszal, mentsd az irhádat, más nem maradt hátra.

(35/L)

2011. ápr. 2. 23:44
 17/30 anonim ***** válasza:
90%
Hagyd el. Meglátod, hogy felszabadulsz minden rossztól. Sokkal jobb lesz.
2011. ápr. 2. 23:50
 18/30 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem is lépj le, ez gáz!

Mosson főzzön takarítson rá az édesanyja!!

2011. ápr. 2. 23:52
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon jól tudod mit kellene tenned, csak nehéz megtenni az első lépést inkább biztatást, megerősítést vársz. Tényleg az első lépést a legnehezebb megtenni de a többi már jön magától és egyre felszabadultabb leszel. Egy idő után visszanyered az életed, az életörömödet, a nyugalmadat és a boldogságod is. Az életnek nincs vége ha te is úgy akarod. Még várhatnak rád szép dolgok de minél hamarább le kell zárnod az egészet, hogy minél hamarabb elkezdhesd felépíteni az új életed. A férjednek meg kőkeményen vágd a képébe az egészet és ne érdekeljen mit szól hozzá, akármit mondd, magában azért százszor le fogja zongorázni és bántani fogja a férfiúi hiúságát de megérdemli. Tudomásul kell vennie egyszer hogy nem csinálhat ilyet következmények nélkül. Az férjed egy tipikus férfisoviniszta disznó aki nem fog megváltozni. Igérni fog bármit de ne higgy neki a pasik hallatlanúl jók igérgetésben de a te férjed csak a kényelmét és a büszkeségét félti. Ugyan ki gondozná és kibe léphetne bele ha te nem lennél? Tipli de viharsebesen!! Állj a sarkadra. A szeretet nem így néz ki.
2011. ápr. 2. 23:57
 20/30 anonim ***** válasza:
84%

mi nagyon boldogok voltunk a férjemmel, 7 év után gyereket szerettünk volna. mikor terhes lettem úgy döntöttünk összeházasodunk.

pár hétig tartott az idill, aztán közölte, most már a felesége vagyok, ebből ki nem léphetek, ő meg bármit megtehet!

azóta rettenetes a "kapcsolatunk", már csak egymás mellett élünk. nem ad haza egy fillért sem, én fizetem a bevásárlást, a rezsit, és persze a háztartásban semmit nem segít, ugyanis én itthon döglök reggeltől estig, belefér az időmbe. ha nem teszek elé vacsorát, napokig nem látom (így rendszeresen nincs vacsi neki)

most is bulizik valahol, annyit nem tett meg, hogy munka és buli között hazajöjjön lefürödni.

most 1,5 éves a fiunk. úgy érzem még egy rövid ideig képes vagyok így elélni csak azért mert a fiam imádja. persze nyitott szemmel járok, hátha még boldog lehetek :)

szerintem ha tudsz, lépj ki. engem egyszer sem üthetne meg, ha ez megtörténne, abban a pillanatban pakolnék vele.

így nem lehet leélni egy életet!

2011. ápr. 3. 00:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!