Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha a párotok többször megalázna?
Biztso hallottad, hoyg a statisztikak szerint azok a nők, aki egyedul élnek, tovabb élnek házas nőtársaiknál - mig azok a ferfiak, aki hazassagban élnek, tobvabb élnek egyedul élő férfitársaiknál. A ferjed a házasság előttről eredő feldolgozatlan dühvel él, és Téged hasznal boxzsáknak, akin levezetheti. 13 ev alatt nem tudtad meggyogyitani, kudarcot vallottál a lelkéért folytatott kuzdelemben a gonosszal, mentsd az irhádat, más nem maradt hátra.
(35/L)
Szerintem is lépj le, ez gáz!
Mosson főzzön takarítson rá az édesanyja!!
mi nagyon boldogok voltunk a férjemmel, 7 év után gyereket szerettünk volna. mikor terhes lettem úgy döntöttünk összeházasodunk.
pár hétig tartott az idill, aztán közölte, most már a felesége vagyok, ebből ki nem léphetek, ő meg bármit megtehet!
azóta rettenetes a "kapcsolatunk", már csak egymás mellett élünk. nem ad haza egy fillért sem, én fizetem a bevásárlást, a rezsit, és persze a háztartásban semmit nem segít, ugyanis én itthon döglök reggeltől estig, belefér az időmbe. ha nem teszek elé vacsorát, napokig nem látom (így rendszeresen nincs vacsi neki)
most is bulizik valahol, annyit nem tett meg, hogy munka és buli között hazajöjjön lefürödni.
most 1,5 éves a fiunk. úgy érzem még egy rövid ideig képes vagyok így elélni csak azért mert a fiam imádja. persze nyitott szemmel járok, hátha még boldog lehetek :)
szerintem ha tudsz, lépj ki. engem egyszer sem üthetne meg, ha ez megtörténne, abban a pillanatban pakolnék vele.
így nem lehet leélni egy életet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!