Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tennétek ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha a párotok többször megalázna?

Figyelt kérdés
13 évnyi házasság után már azt érzem elég volt! Nem tudok..nem lehetek nő mellette. Olyannyira rátelepedett az életemre, hogy úgy érzem nem kapok tőle levegőt. Az ő életét élem és nem a sajátomét..belefáradtam nagyon, szomorú és elkeseredett vagyok. Már teljesen elhidegültem tőle..én szégyenlem ha mások előtt megaláz mert szerinte egy anyának feleségnek az a dolga aki mos, főz takarít és gyereket nevel..ezenkívül semmi! De bezzeg ha neki kedve van a haverokkal lenni az természetes dolog..már a váláson gondolkozom erősen...:/
2011. ápr. 2. 23:15
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

"A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 00:09"

Én szépen elválltam volna tőle márcsak azért is, ha nem tetszett volna neki a szép beszédem akkor jött volna a pofánb@szás. Na ilyen a kétszínű ember. Phuj!

Az ilyennek akkora pofont kéne adni, hogy leszakad a feje.Még is mit gondolt? megcsinálja a gyereket és ennyi azt csinál amit akar...Hihetetlen ,hogy milyen "emberek" léteznek.Én nem hagynám ennyiben a dolgokat, de te tudod!

A kérdezőnek pedig: Vállj el, nyugodt szívvel. Ne bánd azt a napot mikor elvállnak útjait. És újralehet kezdeni bármit, szóval ne félj megtenni az első lépést. Csak győzd le a félelmeidet, és akkor nem fogsz többet szorongani!Ne hagyd magad!

:)

2011. ápr. 3. 00:15
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

útjaitok*

elnézést, elírtam.

2011. ápr. 3. 00:16
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem Te is tudod, mit kellene tenned. Pláne, hogy még meg is csalt, sőt vert is. Leírhatnám, hogy a kapcarongyának néz, kihasznál, stb. és Te ennél sokkal jobbat érdemelsz - de szerintem ezt tudod.

Az a fontos kérdés, van-e hova menned.

Inkább menj vissza a gyerekeddel a szüleidhez, vagy albérletbe, akármi, bármi "visszalépés" jobb ennél az állapotnál. Veszélyben is vagy ráadásul.

Szóval szerintem a gyakorlati kivitelezésen gondolkozz, és légy erős, ne gyengülj el, ha könyörög, tudod, hogy hazudik.

Meg tudod csinálni, és leszel Te még boldog, ha adsz magadnak esélyt.

2011. ápr. 3. 00:44
 24/30 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm a biztató válaszokat igaza volt annak a kommentelőnek aki írta, hogy én ezt már eldöntöttem csak megerősítésre várok, mert igen nehéz..de próbálok arra gondolni, hogy ezek után csak jobb lehet. Most mióta érzi hogy baj maga az angyal..de már nem dőlök be neki. Sokszor hittem már neki, mindhiába. Ideje, hogy én is éljem az életemet így 32 évesen. Anyum és a férje tárt karokkal fogadnak mert látják mennyire szenvedek és ez nem jó nekik sem. Ha a páromnak felemlegetem a bántásait amikor megütött akkor azt mondja-jaj hol vagy már megint mikor volt az?!- lényegtelen ezt nem lehet elfelejteni, SOHA! Nem is testileg lelkileg fájt, és fáj a mai napig is. Mégegyszer köszönöm a biztató szavakat!:)
2011. ápr. 3. 10:47
 25/30 anonim ***** válasza:
És a férjed hány éves?
2011. ápr. 3. 11:45
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj ha nem vagy boldog akkor válj el mert így tönkremegy az életed,nem könnyű az biztos de tedd meg magadért.Te megérdemled a boldogságot ne hagyd,hogy ez így folytatódjon.
2011. ápr. 3. 11:55
 27/30 A kérdező kommentje:
ő 34 éves.
2011. ápr. 3. 11:56
 28/30 anonim ***** válasza:

"Anyum és a férje tárt karokkal fogadnak mert látják mennyire szenvedek és ez nem jó nekik sem."

Ez esetben pláne önmagad ellen követnél el bűnt, ha nem lépnél. Meg lehet, a gyereked ellen is. Tudod én soha az életben el nem felejtem, amikor egyszer "apám" részegen hazajött,és bántotta Anyukámat. 5 éves voltam. Anyukám utána el is vált, és nagyon jól tette.

A helyedben csomagolnék. De légy óvatos, pl. akkor menj el, amikor nincs otthon a férjed, nehogy cirkuszoljon és megint megverjen. Ha utánad megy anyukádékhoz, csak akkor engedd be, ha más is otthon van. (De akkor is csak ha muszáj)

2011. ápr. 3. 12:28
 29/30 anonim válasza:
Szia en ugyanilyen a helyzetben vagyok, es az en bajon meg az is tetezi, hogy van egy 2 eves gyermekem, kulfoldon elunk, valamint most 6 hetes terhes vagyok (vedekezes mellett estem teherbe)! A babat semmikeppen nem tudom megtartani, ismerven a kapcsolatunkat es az anyagi helyzetem! Nekem sajnos semmi megtakaritott penzem nincsen, hogy uj eletet tudjak kezdeni!
2011. ápr. 4. 20:30
 30/30 anonim ***** válasza:
Hasonló helyzetben voltam mint te.Én 28 évesen egy közös 3 éves gyerekkel léptem ki a 10 éves kapcsolatból,hasonló okok miatt mint te.Én szülőkhöz nem akartam menni,albérletbe költöztem,de nem bántam meg ezt a lépésemet. eldönteni nagyon nehéz volt,hónapokig küzdöttem és még fáj is azért,de csak a gyerek miatt.Engem nem bántalmazott,csak sokszor csúnyán beszélt velem,ivott akkor főleg és mások előtt is ezt tette,persze bocsánatot sosem kért,most viszont megbánt mindent,csakhogy menjünk vissza,de már késő,szüleimet és barátnőimet is megbántotta,elzavarta,hozzám már nem járt senki.Én úgy voltam vele,egy életem van,megadom az esélyt a boldogságra magamnak,nyugalomra vágytam,nem akartam tovább cselédje lenni,mert az voltam csak,mostam ,főztem,takarítottam mindig,meló,plusz gyerek,mégis mindig köcsög és gyökér voltam,elég volt.Készülj fel lelkileg azért mindenre és gyűjts erőt,sok sikert.
2011. ápr. 6. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!