Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha a párotok többször megalázna?
"A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:09"
Én szépen elválltam volna tőle márcsak azért is, ha nem tetszett volna neki a szép beszédem akkor jött volna a pofánb@szás. Na ilyen a kétszínű ember. Phuj!
Az ilyennek akkora pofont kéne adni, hogy leszakad a feje.Még is mit gondolt? megcsinálja a gyereket és ennyi azt csinál amit akar...Hihetetlen ,hogy milyen "emberek" léteznek.Én nem hagynám ennyiben a dolgokat, de te tudod!
A kérdezőnek pedig: Vállj el, nyugodt szívvel. Ne bánd azt a napot mikor elvállnak útjait. És újralehet kezdeni bármit, szóval ne félj megtenni az első lépést. Csak győzd le a félelmeidet, és akkor nem fogsz többet szorongani!Ne hagyd magad!
:)
Szerintem Te is tudod, mit kellene tenned. Pláne, hogy még meg is csalt, sőt vert is. Leírhatnám, hogy a kapcarongyának néz, kihasznál, stb. és Te ennél sokkal jobbat érdemelsz - de szerintem ezt tudod.
Az a fontos kérdés, van-e hova menned.
Inkább menj vissza a gyerekeddel a szüleidhez, vagy albérletbe, akármi, bármi "visszalépés" jobb ennél az állapotnál. Veszélyben is vagy ráadásul.
Szóval szerintem a gyakorlati kivitelezésen gondolkozz, és légy erős, ne gyengülj el, ha könyörög, tudod, hogy hazudik.
Meg tudod csinálni, és leszel Te még boldog, ha adsz magadnak esélyt.
"Anyum és a férje tárt karokkal fogadnak mert látják mennyire szenvedek és ez nem jó nekik sem."
Ez esetben pláne önmagad ellen követnél el bűnt, ha nem lépnél. Meg lehet, a gyereked ellen is. Tudod én soha az életben el nem felejtem, amikor egyszer "apám" részegen hazajött,és bántotta Anyukámat. 5 éves voltam. Anyukám utána el is vált, és nagyon jól tette.
A helyedben csomagolnék. De légy óvatos, pl. akkor menj el, amikor nincs otthon a férjed, nehogy cirkuszoljon és megint megverjen. Ha utánad megy anyukádékhoz, csak akkor engedd be, ha más is otthon van. (De akkor is csak ha muszáj)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!