Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mint jovendobeli par, elfogadn...

Mint jovendobeli par, elfogadnatok egy olyan szemelyt akinek egy fogyatekossaggal szuletett?

Figyelt kérdés
Egy 21 eves csaj vagyok es van egy nagyon ritka betegsegem ami abbol all, hogy allandoan rangatom a fejemet es beszed hibam van, vagyis tudok beszelni csak kicsit nehezen. Maskulomben mindent megteszek, mindent csinalok fozok, takaritok, mosok stb, ilyen gondjaim nincsenek h valamit ne tudnek megcsinalni, s most fejeztem be az elso ev egyetemet. Neha nagyon kivagyok borulva, mert van amikor azon torom a fejem hogy senki nem fog elfogadni ezzel a betegsegemmel.
2010. júl. 8. 17:37
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
70%
Igen.
2010. júl. 8. 17:45
 2/24 anonim ***** válasza:
91%

Szia, nalam ez nem lenne problema. A mostani parom kulsore marhara nem jott be az elejen, de annyira elvarazsolt a szemelyisege, hogy mara mar teljesen megvaltozott a kepe a szememben. O mondjuk egeszseges, de ha serult lett volna is egyutt lennenk, mert annyira ertekes embernek tartom, hogy kicsit sem erdekel, hogy nez ki.

Szoval ne hagyd, hogy barmilyen jellegu fogyatekossag lenyomjon, aki ezek alapjan itel meg, azzal ugysem akarnal ismeretsegbe kerulni gondolom. Nem mondom, hogy konnyu part talalni, megha 100%-osan egeszseges is vagy, de azert nem annyira borus a helyzet, mint ahogy te latod. Csak pozitivan! Nincs esetleg olyan szervezet, ahol hasonlo problemakkal kuzdo fiatalokkal ismerkedhetnel, talalkozhatnal?

2010. júl. 8. 17:51
 3/24 anonim ***** válasza:
73%
Hát én mondjuk nem. De sokan vannak akik igen, emiatt nem kell aggódnod.
2010. júl. 8. 17:56
 4/24 anonim ***** válasza:
89%
Valószínűleg igen. Eleinte a betegség mindenkinek szemet szúr, és csak arra tud figyelni, de egy idő után szinte észre se veszi az illető, hogy van valami probléma. És sokszor voltam már úgy, hogy összeismerkedtem testi fogyatékossal, akinek látható testi átváltozásai voltak. Eleinte mindig csak azt láttam benne, hogy milyen fura hozzánk képest, de később, mikor összebarátkoztunk észre se vevődött az a testi hiba...
2010. júl. 8. 17:57
 5/24 anonim ***** válasza:
81%
drukkolok!!! biztosan találsz valakit, aki elfogad és úgy szeret, ahogy vagy! csak arra vigyázz, hogy ne ugorj bele csak úgy egy kapcsolatba "csak mert elfogadnak" csak igaz szerelemből :-)
2010. júl. 8. 17:58
 6/24 anonim ***** válasza:
90%

"De sokan vannak akik igen, emiatt nem kell aggódnod."

Szerintem, azért nincsenek olyan sokan. Továbbá a kérdésre érkezett válaszok nagyrésze sem mérvadó, hiszen arc nélkül mindenki rohadtul elnéző...

2010. júl. 8. 17:59
 7/24 anonim ***** válasza:
95%

Én ha férfi lennék nem.

Annak idején nagyon szelektáltam a férfiakat egészségügyi szempontból is. Csúnya dolog lehet. De elegem volt a sok gyenge férfiből. Apukám alkoholista volt, így olyat kerestem, aki testileg és szellemileg is ép.

2010. júl. 8. 18:22
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Tourette szindróma?
2010. júl. 8. 18:25
 9/24 A kérdező kommentje:
Nem tourette szindroma
2010. júl. 8. 19:01
 10/24 anonim ***** válasza:
88%
igen
2010. júl. 8. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!