Mint jovendobeli par, elfogadnatok egy olyan szemelyt akinek egy fogyatekossaggal szuletett?
Szia, nalam ez nem lenne problema. A mostani parom kulsore marhara nem jott be az elejen, de annyira elvarazsolt a szemelyisege, hogy mara mar teljesen megvaltozott a kepe a szememben. O mondjuk egeszseges, de ha serult lett volna is egyutt lennenk, mert annyira ertekes embernek tartom, hogy kicsit sem erdekel, hogy nez ki.
Szoval ne hagyd, hogy barmilyen jellegu fogyatekossag lenyomjon, aki ezek alapjan itel meg, azzal ugysem akarnal ismeretsegbe kerulni gondolom. Nem mondom, hogy konnyu part talalni, megha 100%-osan egeszseges is vagy, de azert nem annyira borus a helyzet, mint ahogy te latod. Csak pozitivan! Nincs esetleg olyan szervezet, ahol hasonlo problemakkal kuzdo fiatalokkal ismerkedhetnel, talalkozhatnal?
"De sokan vannak akik igen, emiatt nem kell aggódnod."
Szerintem, azért nincsenek olyan sokan. Továbbá a kérdésre érkezett válaszok nagyrésze sem mérvadó, hiszen arc nélkül mindenki rohadtul elnéző...
Én ha férfi lennék nem.
Annak idején nagyon szelektáltam a férfiakat egészségügyi szempontból is. Csúnya dolog lehet. De elegem volt a sok gyenge férfiből. Apukám alkoholista volt, így olyat kerestem, aki testileg és szellemileg is ép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!