Lányok, ez nektek már sok? Elfogadnátok ezt a barátotokban? Fontos!
Szerintem??? Nem leszek népszerű...
Ez is csak az a duma, amivel a többi lányt megfektette, és beszédítette. Mit gondolsz, a többiek miért feküdtek le vele, hogy bolondította meg őket? Meghúz, kiélvez, eldob.
Nem fog megváltozni, főleg nem egy egyhetes kapcsolatért.
Jobban járnál, ha dobnád, és nem kerülnél be a többi trófea közé. Nem jó vele együttmutatkozni se, még a végén elkönyvelnek ilyen balhés csajnak. Főleg, ha még rossz társaságba is keveredsz általa.
Sokkal tapasztaltabb vagyok, mint te, én már nem dőlnék be az ilyen bájgúnároknak.
30/N
ÁÁÁÁÁÁÁÁ
keress egy kevésbé zűrös pasit
ez nem fog működni
Nem.
Az egy dolog velem, hogy viselkedik, persze legyen rendes meg minden. De ha máshol , másoknál ilyesmilyen viselkedéssel beégeti magát akkor részben engem is beéget.
Meg sok csaja volt. Oké, hogy mikor velem összekerül egy fiú/férfi nem szűz, de ne legyen szívtipró. Én félnék tőle. Te tudod!
22/N
Esetleg van még valami negatívum? Vagy ez csak a lista eleje? Lehet, hogy a továbbiakat a jövő hétre tartogatja? Drog, betörés, ital,...ki tudja mi minden még.
Anyádéknak egyenlőre ne dicsekedj el ezzel a sráccal.
velem nem rég ugyanezt tették,koppantam is jó nagyot, pedig enis azt hittem hogy egy imadnivaló szent lélek velem szembe,de ez csak alca volt, es most nagyon szenvedek!!!!
NE HALLGASS ilyen emberekre mert csak arra kellesz neki hogy megdöngessen
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!