Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ez nektek már sok? Elfogadnátok ezt a barátotokban? Fontos!
Figyelt kérdés
Baratom 18 eves, 1 hete vagyunk eggyut, es eleg sokat beszelgettunk. Mar nem jar suliba mert kirugtak. Oka az, hogy: meghuzott egy csajt az osztalyban. Majdnem bortonbe kerult, mert reszegen elloptak 2 kocsit, es osszetortek. Emelett nagyon sok lannyal fekudt mar le, es nem var tulsokat egy lany utan. Jogositvanya nincs, de mar 2 kocsi es 1 motor balesete is volt. Mindemelett nem beszel velem SOHA csunyan, mindig rendes, simogat, puszilgat, nekem ugy tunik, hogy oszinte (hisz mindent tole tudok). Azt allitja, hogy valtozni akar, cigirol is probal leszokni...SZERINTETEK? Eltudnatok fegadni ezket??? 16/L2011. jan. 17. 15:06
1/21 anonim válasza:
NEM.
Ez egy közönséges pszichopata. Ne dőlj be neki. Lefektet és megy tovább akinek beadja ugyanezt.
2/21 anonim válasza:
Én csak azt figyelném, hogy velem hogyan viselkedik, illetve tényleg látok-e rajta változást. Ki tudja? Lehet, hogy pont miattad/érted fog megváltozni. Viszont ha egy hónap együtt járás után is vannak zűrös ügyei akkor az már sok.
Kezdjen el megváltozni és akkor nem kell törődni a múltjával!
4/21 Azeriel válasza:
EZ FAKE! a Válaszom NEM!! keress mást!! soha nem fog megváltozni nem fog a cigiről leszokni !! 1 kérdésem lenne hozzád ?? hogy a francba tudtál te ilyenbe beleszeretni ??
5/21 anonim válasza:
Ha vár rád úgy 10 évet, és közben bizonyította, hogy megváltozik, ugorj bele rögvest!
6/21 anonim válasza:
Második vagyok: nem feküdnék le vele max egy hónap után és akkor, ha látom hogy változott.
7/21 anonim válasza:
Szegény srác, biztos nehéz gyerekkora volt.. Változni akar, talán benned végre bizalmasra lelt. Segits neki szerintem, izgalmas srácnak hangzik, aki majd a való életben is jól fog boldogulni.
8/21 anonim válasza:
Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy léteznek ennyire naiv emberek, akik képesek egy ilyen elmebeteggel összejönni, és azt várni, hogy majd pont az ő kedvükért fog megváltozni. Kislány, nyisd már ki a szemedet.
9/21 A kérdező kommentje:
Hat en ismerem ot mar reg ota, (kb 2 ev), ismerem baratait stb. Szerintem egy eselyt erdemel, de vigyazni biztos fogok vele... NEM beszelem be magamnak, hogy jaj majd ERTEM meg fog valtozni, inakbb remelem, hogy a sajat erdekeben fogja tenni...
2011. jan. 17. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!