Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogadnátok ilyennek?

Figyelt kérdés

164 cm vagyok 82 kg-ról lementem 74-re, még szeretnék fogyni. Az adottságaim, vastag comb és nagy vádli(kb. 42cm)van derekam, ami 84 cm.

Alulról vannak a problémáim, és ezért gátlásos vagyok nagyon, egy strandra is csak ugy mennék hogy alul hosszú nadrágban :(

Fiúk Ti elfogadnátok,ha a belső tulajdonságaim jók?

Vagy mindenki undorítónak fog tartani, van barátom,de amikor ruha nélkül meglátott láttam az arcán hogy szinte undorodik...

2011. márc. 20. 12:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
69%
őszinte leszek: nekem nem kellenél.
2011. márc. 20. 12:07
 2/14 anonim ***** válasza:
46%
Ne aggódj, sok a beképzelt majom, aki undorodik, de sokaknak nem az anorexiás csajok jönnek be.
2011. márc. 20. 12:08
 3/14 anonim ***** válasza:
Én nem undorodnék, én elfogadnálak úgy ahogy vagy ;)
2011. márc. 20. 12:10
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat,megpróbálok változni mert így nekem sem jó...de mindenhez idő kell, a barátom pedig szeretem és nem szeretném hogy emiatt elhagyjon :(
2011. márc. 20. 12:17
 5/14 anonim ***** válasza:
Nekem nem ez az alkat az esetem. Minimum még 10 kiló. Persze másnak kell tetszened, nem nekem :)
2011. márc. 20. 12:30
 6/14 anonim ***** válasza:

AZ én barátnőm is husis egy kicsit, közhely, de imádom, hogy van mit fogni rajta. :)

Ruhában is látszik, ha valaki szélesebb, így a barátod is tudta mire számít. Biztos nem undorodik tőled, szerintem csak kicsi az önbizalmad, és beképzelted magadnak ;)

A közérzeted és az egészséged szempontjából nagyon jó, hogy fogyózol, ehhez további sok sikert kívánok!

2011. márc. 20. 12:34
 7/14 anonim ***** válasza:

Őszinte leszek kérdező,nekem se kellenél így,nem akarlak bántani,nem anorexiásnak kell lenni,hanem fitnessz csinos lédinek,járjál edzeni és diétázz hozzá tuti siker,neked még könnyebb mert 74 vagy simán lemehetsz félév alatt 50-re.

Volt nálunk egy nő ő olyan 90körül volt,igen jól olvastad,nagyon nem guszta,aztán most figyelj olyan 1,5-2 év alatt lement 48-50-re és magyar bajnok fitnesz cica lett belőle.Mentek az utcán a lányával,jöttek a lány barátnői,és kérdezték,hogy a barátnőd(anyukáját,akiről most szó van,azt hitték a barátnője) nem jön bulizni?Lesznek pasik.

Erre a LÁNYA:"ő AZ ANYÁM"

2011. márc. 20. 12:36
 8/14 anonim ***** válasza:
Ez lemaradt,ha láttál döbbent arcokat,huhh,a nő volt vagy 49 éves,kinézett vagy 18-19-nek.
2011. márc. 20. 12:38
 9/14 anonim ***** válasza:

Az Én barátnöm is ilyen volt vagyis a volt barátnöm és elfogadtam, szerettem, imádtam ahogy van.

Ö is szeretett addig a napig amígy az öreg pénzes meg nem vette. Rib@nc.

2011. márc. 20. 12:55
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

én is hasonló alkat vagyok, voltam már 80kg is, bár általában 75.

sose volt emiatt gondom a fiúkkal, oda kellett figyelni mit veszek fel és hogyan, de amúgy sose görcsöltem miatta. volt pasim több is, sose láttam, hogy undorodtak volna.

ez a dolog benned dől el. ha tudod magad szeretni úgy, ahogy vagy, az látszani fog rajtad kívülről is (talán ezt hívják kisugárzásnak), magabiztosságot ad, és ez vonzóvá tesz. a fiúk nem a számadatokat szeretik, hanem az egész összképet.

2011. márc. 20. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!