Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadnátok ilyennek?
164 cm vagyok 82 kg-ról lementem 74-re, még szeretnék fogyni. Az adottságaim, vastag comb és nagy vádli(kb. 42cm)van derekam, ami 84 cm.
Alulról vannak a problémáim, és ezért gátlásos vagyok nagyon, egy strandra is csak ugy mennék hogy alul hosszú nadrágban :(
Fiúk Ti elfogadnátok,ha a belső tulajdonságaim jók?
Vagy mindenki undorítónak fog tartani, van barátom,de amikor ruha nélkül meglátott láttam az arcán hogy szinte undorodik...
AZ én barátnőm is husis egy kicsit, közhely, de imádom, hogy van mit fogni rajta. :)
Ruhában is látszik, ha valaki szélesebb, így a barátod is tudta mire számít. Biztos nem undorodik tőled, szerintem csak kicsi az önbizalmad, és beképzelted magadnak ;)
A közérzeted és az egészséged szempontjából nagyon jó, hogy fogyózol, ehhez további sok sikert kívánok!
Őszinte leszek kérdező,nekem se kellenél így,nem akarlak bántani,nem anorexiásnak kell lenni,hanem fitnessz csinos lédinek,járjál edzeni és diétázz hozzá tuti siker,neked még könnyebb mert 74 vagy simán lemehetsz félév alatt 50-re.
Volt nálunk egy nő ő olyan 90körül volt,igen jól olvastad,nagyon nem guszta,aztán most figyelj olyan 1,5-2 év alatt lement 48-50-re és magyar bajnok fitnesz cica lett belőle.Mentek az utcán a lányával,jöttek a lány barátnői,és kérdezték,hogy a barátnőd(anyukáját,akiről most szó van,azt hitték a barátnője) nem jön bulizni?Lesznek pasik.
Erre a LÁNYA:"ő AZ ANYÁM"
Az Én barátnöm is ilyen volt vagyis a volt barátnöm és elfogadtam, szerettem, imádtam ahogy van.
Ö is szeretett addig a napig amígy az öreg pénzes meg nem vette. Rib@nc.
én is hasonló alkat vagyok, voltam már 80kg is, bár általában 75.
sose volt emiatt gondom a fiúkkal, oda kellett figyelni mit veszek fel és hogyan, de amúgy sose görcsöltem miatta. volt pasim több is, sose láttam, hogy undorodtak volna.
ez a dolog benned dől el. ha tudod magad szeretni úgy, ahogy vagy, az látszani fog rajtad kívülről is (talán ezt hívják kisugárzásnak), magabiztosságot ad, és ez vonzóvá tesz. a fiúk nem a számadatokat szeretik, hanem az egész összképet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!