Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen egy igazi nő? Kivitelezhető ez, ilyennek lenni?
Én nagyon szeretnék páromnak ilyen nőt "adni" (természetesen saját magam személyében :) )
Pár hónapja olvastam ezt az idézetet, azóta sokszor elolvasom, mert tetszik. Ahol ilyen a nő, az nyugalmat, családias hangulatot sugall alapból. Legalábbis számomra.
Kedves Smartguy86!
Nem használtad még ki h ilyen szuper nő jutott Neked?
Tehát mivel én sajnos nem vagyok ilyen (egyenlőre, de próbálok változtatni) így a magabiztosságom sem az igazi. Így nekem erről az jutna eszembe, ha ilyen lennék, akkor az valamiféle gyenge pont. Hülyeség?
Min múlik ez? Alap természet? Vagy ha valaki nagyon változtatni akar akkor tud?
Szerintem egy ilyen nő nagyon boldog tud lenni, boldoggá tudja tenni párját-.
Nagyjából 15 évesen én is rájöttem, hogy amit a lányok csinálnak az nem jó. Ekkor kezdett kialakulni bennem a nő fogalma. Én nő akartam lenni. De nem úgy mint a (kor)társaim. Azóta sok változáson mentem keresztül, legyőztem a "női játszmákra" való késztetésem. Rájöttem, hogy a fiúkkal egyenesen kell beszélni, és tudni hol a határ ameddig elmehetek. Később rájöttem, hogyan hódítsak úgy, hogy a férfi azt higgye ő hódított meg engem...
Szóval szerintem van ilyen, bár én nem fedem le teljesen ezt a fogalmat. Pl ritkán szoktam féltékeny lenni maximum nem mutatom ki.
Jól esne egy ilyen nő nekem is!!!!
Én cserébe egy igazi férfit adnék annak az igazi nőnek!!!! :)
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!