Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megtegyem? Ti jó ötletnek találjátok? (L) <3 És hogyan kivitelezhető?
Sziasztok! Van az osztályban egy fiú, aki nagyon tetszik nekem (persze ő nem tud róla) és arra gondoltam, hogy titokban csinálok neki egy kis meglepetést Valentin-napra. Persze nem gondoltam valami nagy dologra, piros kartonszív "LoveYou" felirattal, a kedvenc parfümömmel illatosítva. Azt sem tudom igazából, hogy mi a célom ezzel, csak úgy eszembe ötlött. De szerintetek jó ötlet ez? És hogyan lenne kivitelezhető? Mert előtte nulladik óránk lesz, így arra gondoltam, hogy kora reggel bemegyek a suliba, becsempészem a padjába, utána a főbejáraton kiosonok, mintha nem is jártam volna az osztályban és majd az udvaron keresztül visszatérek az épületbe.
Véleményt és ötleteket kérnék még! Ráadásul azt sem tudom, hogy amikor elkezdődik az osztályban a kíváncsiság és a kérdezősködés, hogyan leplezzem a zavaromat, és hogyan ne jöjjenek rá, hogy én voltam a titkos ajándékozó...
Akkor mit tanácsolsz?
Mert nekem még az is eszembe jutott, hogy mivel parfümöt fújok a szívecskére, amíg mindenki el nem felejti a "kis ügyet", addig nem is használom majd azt az illatot, nehogy rájöjjenek a többek, de utána majd ismét azt fogom használni. És ha a srácot megfogta a dolog, emlékezni fog rá...
Nem?...
Senki nem kíváncsi a nyálas "szmájlikra" a kérdésben. Semmi közük nincs a kérdéshez, nem kell odaírni.
Egyébként az első válaszolónak igaza van. Kedves ötlet, de esetleg értelmesebb lenne személyesen közeledni felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!