Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti b*zisnak találjátok, ha egy huszonéves srác jógázik?
Ki mondta neked, hogy az b*zis? Értelmes egyed lehetett. Természetesen nem b*zis.
23/l
Akkor ha nem is b*zisnak, de férfiatlannak.
Ez érdekes, mert gyakorlatilag alig találkoztam olyan férfival, aki nem így vélekedne. Meg eleve ami a köztudatban van a jógáról, az valami egészen más, mint ami valójában.
Megmondom neked miért: ha itt bármilyen kérdést felteszel, hogy "Lányok, szerintetek gáz az, hogy..." hacsak nem valamilyen extra hülyeség, azt fogják mondani, hogy á, nem, dehogy, sőt, van, akinek tetszik. Aztán az életben meg majd azt veszed észre hogy azért amikor megtudják, akkor ha nem is kopnak le, de kicsit furán fogadják.
A fiúk meg megmondják, hogy igen bazzeg ez b.zis :P
A jóga nem csak "sport", testmozgás, a jóga életérzés, filozófia és valahol kultúra is.
Én úgy gondolom, sokat elárul arról az emberről, aki ezt műveli. Ellenben aki erről lenézően vélekedik, arról őszintén szólva nekem is megvan a véleményem.
Egyébként meg éljünk a saját normáink szerint, és ne másoknak akarjunk megfelelni, hanem önmagunknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!