Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves lányok, mennyi az a max korkülönbség, ami még belefér nektek úgy, hogy a barátotok lenne a fiatalabb?
Én legfeljebb egy évvel fiatalabbat tudnék elfogadni. Huszonéves vagyok, középiskolában tanítok, és el sem tudom képzelni, hogy olyan idős fiú legyen a pasim.
Néha még a 30-as párom -akivel együtt élek- is nagyon gyerekesnek tűnik :)
Nekem maximum egy évvel fiatalabb, ami még belefér. A párom 23 lesz most, én 24, és ezzel kapcsolatban is voltak fenntartásaim, mert nekem eddig mindig idősebb barátaim voltak, és jobban tetszik, ha a férfi az idősebb. De hát ez van. :)
DE egyébként tényleg sok múlik a fiú (vagyis mindkettőtök) érettségén.
Fú, nekem max 1-2 évvel fiatalabb, azok közül még találtam is néha-néha érettet (én 20 vagyok), de egyébként az idősebb pasikra bukom. :)
(De ettől függetlenül, mivel mindig vannak kivételek, lehet, h felrúgnám a saját szabályaimat...mondjuk akkor 4-5 év még belefér...egy 16 évessel TALÁN összejönnék...de még soha nem találkoztam olyannal, aki ilyen korban ne lett volna butuska, éretlen kisfiú. :))
nekem mínuszba max 3 év. de hogy őszinte legyek azt is elég nehezen tudom elképzelni:D A kortársaim is nagyon éretlenek,hát még akkor a náluk fiatalabbak...
pluszba max 10 év,a fiúk amúgyis lassabban érnek ..
21/L
Ez nagyon egyéntől függ...én a 22-őt töltöttem nemrég és most egy olyan srác tetszik, aki a 19et tölti 2 hét múlva...és totálisan kivagyok, mert eddig el sem tudtam képzelni nálam fiatalabb sráccal az együttlétet, de amikor hozzám ér, akkor azt érzem, hogy nekem ő kell! És ha tudom, hogy találkozunk, akkor tisztára izgulok, mondhatni pillangók repdesnek a gyomromban és ez nagyon jó érzés. Kicsit komolyabb a koránál...én is az vagyok, de nem érdekel :) remélem őt sem fogja és ezt ő is így érzi...az eddigi jelekből igen :)Olyan jól esett leírni ezt...már rég éreztem így :)
Hajrááá, szerintem 18F-23L még nem gáz, de ettől nagyobb különbség lehet, hogy az, ha nem tudtok idomulni egymáshoz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!